Vuggestue pose med indlæg

Del med verden:
Vuggestue pose med indlæg

Vuggestue pose med indlæg

I Randers igen og i selskab med min symaskine. Jeg har en del problemer med at komme i gang med at sy til lille Rose og tror at jeg bliver nød til at lave en aftale med Janne, så hun kan hjælpe med både at vælge hvad der skal syes = hvad Rose har mest brug for og hvilket stof det skal syes i, ellers tror jeg ikke jeg kan komme i gang igen.

I dag tog jeg derfor det lette valg og det blev, blandt andet, til denne pose med indlæg. Den er syet med tekstil voksdug inderst, på den måde kan der komme vådt eller beskidt tøj i den og blive transporteret hjem.

Jeg har brugt Mosekone fartstriber (jeg vandt ikke) som kanter på siderne 😉

Jeg ved egentlig ikke om sådan en kan bruges til formålet, ellers kan familien nok finde på et eller andet at bruge den til 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/vuggestue-pose-med-indlaeg/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping