Vuggestue pose med indlæg

Vuggestue pose med indlæg

Vuggestue pose med indlæg

I Randers igen og i selskab med min symaskine. Jeg har en del problemer med at komme i gang med at sy til lille Rose og tror at jeg bliver nød til at lave en aftale med Janne, så hun kan hjælpe med både at vælge hvad der skal syes = hvad Rose har mest brug for og hvilket stof det skal syes i, ellers tror jeg ikke jeg kan komme i gang igen.

I dag tog jeg derfor det lette valg og det blev, blandt andet, til denne pose med indlæg. Den er syet med tekstil voksdug inderst, på den måde kan der komme vådt eller beskidt tøj i den og blive transporteret hjem.

Jeg har brugt Mosekone fartstriber (jeg vandt ikke) som kanter på siderne 😉

Jeg ved egentlig ikke om sådan en kan bruges til formålet, ellers kan familien nok finde på et eller andet at bruge den til 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/vuggestue-pose-med-indlaeg/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping