Vi rydder lidt op i dag…

Skriv en kommentar
Del med verden:
Så rydder vi op

Så rydder vi op

Sønnen skal opereres den 1. november for tragtbryst. I den anledning har han og kærsten besluttet at det nok ville være en god ide at få en dobbeltseng til når hun sover her, så han har mere plads i sengen.

En dobbeltseng kræver også plads, så han og kærsten, Kathrine, gik i gang med at muge ud på hans værelse. Samtidig har han i længere tid brugt Jannes gamle værelse til opbevaring og garderobe, så der blev også muget ud.

Jeg selv kastede mig over soveværelse og garderoben og da vi var færdige stod der 10 sække affald, et gammelt stereoanlæg, cd-stativ og diverse andre finurligheder. Min far og bonusmor hentede et 26″ TV og SÅ var der ryddet – for nu..

I morgen fortsætter jeg nemlig 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/vi-rydder-lidt-op-i-dag/

2 kommentarer

  • ann on 14. oktober 2012 at 00:37
  • Svar

  Var lige inde og google tragtbryst 😉 Håber operationen går godt. God arbejdslyst i morgen.

  1. Hej Ann
   Han er slet ikke så hårdt ramt, som mange af dem man ser på billederne, men vil alligevel gerne opereres. Jeg er sikker på at det nok skal gå og så får jeg jo lov at passe ham lidt 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.