Valentine? Det bruger vi ikke her!

Skriv en kommentar
Del med verden:
Valentine

Valentine - nej tak!

Jeg ved godt at ikke alle romantiske mænd er afgået ved døden, men helt ærligt!

Herhjemme bruger vi ikke Valentine. Det er “opfundet af blomsterhandlere”, “slet ikke en dansk tradition” og “jeg tror mere på at købe blomster når du ikke forventer det”..

Jeg har ingen forventninger. Jeg gør mig meget umage med ingen forventninger at have. Slet ingen overhovedet. Absolut ingen.

Jeg kan godt lide blomster. Jeg syntes at røde roser er romantiske. Ja, jeg ved godt at jeg ikke kan holde liv i dem, men det betyder ikke at jeg ikke nyder de få dage, de holder eller at de ikke betyder noget for mig.

Jeg gider ikke gøre opmærksom på at jeg gerne vil have blomster, forventer lidt at man måske kunne få nogen “bare fordi”.

En bekendt på Facebook skrev at hun havde fået “lækkert lingeri” af kæresten til Valentine – og det er da ikke et helt nyt forhold..

Ridderen på den hvide hest

Ridderen på den hvide hest

Hvorfor går mange af os går døde i vores forhold når det hele bliver hverdag. Ja, jeg ved da godt at vi kvinder også bærer en del skyld, men hvorfor kan vi ikke pleje vores kærelighed lidt bedre, den er jo det værd.

Jeg hører mig selv sige “ja, du har helt ret” for jeg gider ikke andet. Vi er mange der sige “Valentine? Nej, tak” men indeni går vi hele dagen og venter på at der dukker en kærlighedserklæring op, for det er da romantisk!

Det er vel også sådan noget der er med til at holde drømme om ridderen på den hvide hest i live 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/valentine-det-bruger-vi-ikke-her/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.