Undskyld at vi vil købe dit garn :(

Skriv en kommentar
Del med verden:
Dagens sure smiley går til Trøjborg garn & strik

Dagens sure smiley går til Trøjborg garn & strik

Min datter Janne og jeg har haft alletiders hyggelige dag sammen. Rose er ved at blive kørt ind i vuggestuen for Janne starter igen på Århus Universitet i næste uge.

Det vil sige at vi, for første gang i rigtig lang tid, kun var os to og vi nød det fuldt ud. Janne fik hæklet sin Enhjørning færdig, eller det vil sige, den var færdig men skulle lige syes – og den er bare sød (kommer på senere)!

Janne var vild efter at hækle videre, så vi fandt en ny opskrift og søgte på nettet efter den nærmeste garnbutik. Det var Trøjborg Garn & Strik i Århus.

Efter at have hentet en dejlig glad Rose, satte vi bilen i kurs mod vores garnindkøb – og er der noget vi godt kan lide at lave sammen, så er det at købe garn 🙂

Der var lidt akryl i gade kurven, men ikke meget. Da det er små dyr vi hækler, bruger vi gerne akryl, da det er billigt og fungerer fint. Vi gik forventningsfulde ind i butikken og blev mødt med et smil… det vil sige, lige indtil vi sagde ordet “akryl”. Så var det lige som om at hendes dårlige dag (for det måtte hun helt sikkert have haft) blev rigtig meget dårligere…

Jeg VED godt at salg af billig akryl garn ikke giver smør på brødet, men her var vi jo, kunder i butikken, i hendes butik, ikke i Bilka eller Føtex, men her, i levende live, klar til at bruge penge, men nej – det hjalp ikke noget og hun begyndte på et frontal angreb, der blandt andet indebar at kalde den her gamle mormor for søde. Hun kunne jo IKKE konkurrere med Bilka med de priser de sælger akryl garn til.. Nej, klart, men nu var vi jo DER og ikke i Bilka og vi havde slet ikke klaget over eller overhovedet spurgt til prisen..

Jeg forsøgte at glatte ud med at forklare hvad vi skulle bruge garnet til og om hun havde noget andet i den lidt billigere ende, vi kunne bruge. Se her er vi jo stadigvæk klar til at være kunder i hendes butik og ikke i Bilka..

Uha, nu var det ikke ordet  akryl der satte hende i gang, men ordet  billig. Undskyld, men det er bare til dyr, jeg ved det, det er ikke garn til en sweater eller et dyrt sjal, men vi er kunder. “Hvad mener du er billigt?”, “Ja, I bliver nød til at fortælle mig jeres budget, så kan jeg se om jeg kan hjælpe”, “Hvilken pris vil I betale”.. ok, slaget var tabt og vi luskede ud for at kigge på det akryl garn, der stod i gade udstillingen men blev enige om at gå, for vi var ikke glade mere, vi var sure over en dårlig behandling og ville bare væk før hun angreb igen..

Undskyld at vi gerne vil handle i en lækker garnbutik, selv om det bare er akryl garn, måske det næste gang er en større ordre vi kommer med – dog ikke her..

Dagens glade smiley går til Stof & Stil i Tilst

Dagens glade smiley går til Stof & Stil i Tilst

Vi endte i Stof & Stil i Tilst og selv om vi kun købte for 40 kroner, så blev vi behandlet med venlighed og et smil – tak for det – gæt hvilket af de to steder vi kommer igen 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/undskyld-at-vi-vil-kobe-dit-garn/

2 kommentarer

  1. :))) Tja…hva’ ska man sige.
    Bestemt ikke særlig kundevenligt og dårlig stil, som jo kun giver ris til egen mås.
    Kan godt forstå i ikke handler der mere.

    1. Ved eftertanke kan jeg huske at der lå nogle små, hæklede dyr i vinduet – sjovt hun så ikke er mere åben om det. Normalt er jeg ikke til at hænge folk ud i min blog, men det her er møntet på butikken og ikke personligt – i de her tider hvor de små butikker har svært ved at hænge ved, er det bare så utrolig vigtigt med god kundepleje 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.