Ugler i mosen – en hård fødsel

Ugler i mosen - Ulrik Ugler hos Tulle Momsemor

Ugler i mosen – Ulrik Ugler hos Tulle Momsemor

Jeg er forelsket, jeg er splittet, jeg er lettet 🙂

Som nogle af jer måske ved, har det været hårdt at få hæklet disse ugler (Ulrik Ugle fra Hvad Bier Tænker). Ikke fordi de er svære at hækle, men jeg er vant til at hækle små dyr og disse ugler er ca. 27 cm høje.

En kær ven bestilte en ugle til sin lille søn og jeg tænkte at jeg da så også kunne hækle en til lille Rose (barnebarnet) og også en til XXX (hun ved endnu ikke at der snart flyver en ugle afsted), som Janne har fortalt mig er vild med ugler.

Som sagt, jeg gik i gang med 3 ugler og for at det ikke skulle blive for træls, hæklede jeg dem synkron. Det vil sige først hæklede jeg alle ører, derefter toppen, kroppen, vinger osv. I dag blev jeg færdig og det føles godt.

Undervejs har jeg haft en del overspringshandlinger, blandt andet Abe Kaj og en lille mus, der endnu ikke er blevet fotograferet – det må han hellere snart blive, så han ikke føler sig overset 🙂

Jeg har glædet mig til at blive færdig, men nu skal jeg pludselig til at indse at de skal forlade reden, de er adopteret bort, alle sammen og det er svært! Selv om de er store, lidt baby-klodsede og ikke så detaljerede som de andre dyr, jeg har hæklet, så kom de til live mens jeg syede næb og øjne på dem – jeg burde have vist det 😉

Tror jeg beholder dem weekenden over!

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/ugler-i-mosen-en-hard-fodsel/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping