Ugler i mosen – en hård fødsel

Del med verden:
Ugler i mosen - Ulrik Ugler hos Tulle Momsemor

Ugler i mosen – Ulrik Ugler hos Tulle Momsemor

Jeg er forelsket, jeg er splittet, jeg er lettet 🙂

Som nogle af jer måske ved, har det været hårdt at få hæklet disse ugler (Ulrik Ugle fra Hvad Bier Tænker). Ikke fordi de er svære at hækle, men jeg er vant til at hækle små dyr og disse ugler er ca. 27 cm høje.

En kær ven bestilte en ugle til sin lille søn og jeg tænkte at jeg da så også kunne hækle en til lille Rose (barnebarnet) og også en til XXX (hun ved endnu ikke at der snart flyver en ugle afsted), som Janne har fortalt mig er vild med ugler.

Som sagt, jeg gik i gang med 3 ugler og for at det ikke skulle blive for træls, hæklede jeg dem synkron. Det vil sige først hæklede jeg alle ører, derefter toppen, kroppen, vinger osv. I dag blev jeg færdig og det føles godt.

Undervejs har jeg haft en del overspringshandlinger, blandt andet Abe Kaj og en lille mus, der endnu ikke er blevet fotograferet – det må han hellere snart blive, så han ikke føler sig overset 🙂

Jeg har glædet mig til at blive færdig, men nu skal jeg pludselig til at indse at de skal forlade reden, de er adopteret bort, alle sammen og det er svært! Selv om de er store, lidt baby-klodsede og ikke så detaljerede som de andre dyr, jeg har hæklet, så kom de til live mens jeg syede næb og øjne på dem – jeg burde have vist det 😉

Tror jeg beholder dem weekenden over!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/ugler-i-mosen-en-hard-fodsel/

2 kommentarer

 1. Jeg har også lige hæklet sådan en uge – i dobbelt garn men med den anbefalede nålstørrelse. Det var vildt hårdt og jeg gør det aldrig igen 😉 Hvis jeg skal lave en ugle mere, bliver det i hvert fald på en større nål…

  Syede du hullet mellem ørerne? Man kan nemlig se fyldet igennem på min, jeg har ikke fået gjort noget ved det endnu.

   • on 29. juli 2012 at 14:37

   Hej Stine

   Jeg tror at det ville have været hyggeligt at hækle hvis det bare havde været en enkelt, med 3 blev det lidt “arbejde” 🙂
   Ja, jeg syede hullet på 2 af uglerne, den 3. havde jeg mere held med. Jeg har efterhånden lært at det er ok at “gå uden for opskriften” og hvis der derfor er noget der virker bedre for mig, gør jeg bare det.

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping