Tynd, tyk, for tyk

Del med verden:

Garnpr√łve til Seems Like Old Times sjalet version 2Foto er virkelig ikke godt, men faktisk det, der bedst viser farven ūüôā

Jeg skal selvf√łlgelig have et h√¶klet sjal mere, igen “Seems Like Old Times sjalet” – kan slet ikke undv√¶re at h√¶kle p√• det – og jeg er ikke den eneste der har det s√•dan.

Denne gang er det spring green Samarkand garn.

Da det er et 2-tr√•det garn, har jeg h√¶klet og vasket nogle pr√łver for at se hvad der egner sig bedst. Noble h√¶klede jeg med 2 tr√•de (n√łgler), men det er ogs√• et 1-tr√•det garn.

Det betyder at Samarkand er for tykt til 2 tråde, derfor er jeg endt på et valg der hedder hæklenål 3.5mm. Det bliver et let sjal, men smukt.

Gl√¶der mig allerede til mit formiddags hvil, der g√•r starten ūüôā

Jeg er ogs√• blevet bedt om at opskriften p√• “Seems Like Old Times sjalet” bliver lavet om, s√• det i stedet bliver et babysv√łb. Der kommer der garn til i morgen, for selvf√łlgelig skal jeg ogs√• selv h√¶kle det, hvem det bliver til m√• desv√¶rre forblive en hemmelighed lidt endnu (nej ikke i familien).

Nok at lave? Ja, desv√¶rre ikke det store overskud for tiden, men det handler alt sammen om at samle p√•¬†gl√¶desbobler, som en k√¶r ven engang sagde, og garn giver mange bobler af sig ūüôā

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at f√• adgang til de gratis h√¶kleopskrifter - dagen f√łr alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


F√łlg mig p√• Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/tynd-tyk-for-tyk/

2 kommentarer

  • Helen Tyldum on 28. januar 2021 at 21:57
  • Svar

  Hei.Jeg har heklet seems like old times sjalet.veldig forn√łyd med forklaringen din av m√łnsteret.Jeg er ikke flink med handarbeid, men sjalet blei ferdig. Tusen takk.

  • Lizette on 6. marts 2015 at 10:47
  • Svar

  Hej Marianne.

  Dejligt du altid er så positiv selvom det hele kan være svært. Det er ikke alle der kan det. Sejt.
  Jeg har f√łr bedt dig om hj√¶lp med stor succes og pr√łver igen, det er helt sikkert noget du kan svare p√• med lukkede √łjne ūüôā Jeg starter mange projekter op fordi jeg elsker at starte p√• nye ting, men n√•r de s√• bliver lidt besv√¶rlige eller ikke ser helt p√¶ne ud mister jeg lysten og starter p√• noget nyt…S√• jeg har en del uf√¶rdige ting, men f√•r da ogs√• lavet noget f√¶rdigt. Har lige afsluttet en fin kjole til en baby I str. 3-6 mdr. Baby er s√• blevet 6 mdr. imens kjole har ventet p√• knapper:-) s√• en ny baby m√• have den, det er mig I en n√łddeskal. Men jeg √¶llllsker at h√¶kle.
  Nu vil jeg lave et betr√¶k til min datters skammel et meget overskueligt projekt…..men s√• kan jeg sgutte finde ud af og h√¶kle den I det m√łnster der foresl√•s I opskriften som ellers ser meget nemt ud. Opskriften er her: http://www.familiejournal.dk/Handarbejde/Haekling/2011/12/52-Haeklet-betraek-til-rund-taburet.aspx
  Når jeg har hæklet 2. omgang og skal lave omg. 3 står der 3 lm og 1 lm og så skal jeg lave resten I luftmaskehuller fra sidste omg. men der kan jeg jo ikke nå over? Eller skal jeg vende arbejdet som de viser I Drops video til firkanter?
  Jeg kunne selvf√łlgelig ogs√• bare lave betr√¶kket I ren stangmasker som bliver t√¶ttere, men nu ville jeg lige pr√łve denne her f√łrst. Jeg har jo heller ikke det rigtige garn, kun bomuld 8/4 er det godt nok I enkelt tr√•d eller skal jeg lave den dobbelt for at det bliver tykt nok? H√•ber du finder tid til mig igen. Ha en sk√łn dag og et dejligt for√•r.
  Knus Lizette

G√łr min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping