Tea for two – næj, kun mig!

Skriv en kommentar
Del med verden:
Two for tea

Two for tea

Jeg har en lille svaghed for te, ikke sådan fine te’er man selv skal putte i en pose og tælle minutter – nej, giv mig en tepose der skal langtidstrække (6 minutter) for så kan jeg bare lade posen blive i 🙂

Giv mig også et besøg til Sky i Tyskland og deres teafdeling. Ja, man kan sikkert få det samme andre steder, sikkert også her i Danmark, men når Fotografen og jeg tager til Tyskland for at handle fødevare, ja så skal jeg lige gå amok i teafdelingen 😉

Min ynglings? Er det ikke tydeligt – karamel!

God aften – nu vil jeg drikke mig en kop te med mynte og honning 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/two-for-tea/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. 🙂 Jeg er og bliver kaffedrikker, men har altid the i huset til mine gæster.
  Det gode ved mange slags the er, at de også kan bruges i bagværk istedet for vand.
  God Søndag

  1. Jeg skal have kaffe om morgenen, resten af dagen syrer det for meget i mavsen og om aftenen er det bandlyst hvis jeg skal kunne sove 🙂
   Jeg drak meget mere kaffe da jeg røg – tror de 2 hænger sammen da jeg kender flere der er gået over til the efter at være holdt.
   God ide med bagværket – det skal da prøves 😉

 2. Lyder som en god vane med the med karamel. Jeg er egentlig kaffedrikker, men har en svaghed for chai-the, heller ikke nødvendigvis den dyre af slagsen, men når det lugter lidt af kanel, og især i denne “snart søde juletid”. Uhm, hvor er det hyggeligt. Og det skal være hyggeligt – det er jo det, der forsøder tilværelsen uden at man tager på af det! God hygge! Kh Charlotte

  1. Hej Charlotte
   Mums, lyder lidt som en af de nye the, jeg fik købt – det blev straks jul omkring mig 🙂
   Jeg drikker altid kaffe om morgenen ellers kommer jeg aldrig rigtig i gang, men resten af dagen er det the.
   – ja og tænk sig. Jeg får karamel uden at tage på af det 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.