Tulle & Fotografen i Thyborøn

Skriv en kommentar
Del med verden:

Dagen i går var lidt underlig på nogle punkter, andre gjorde ondt og andre igen var helse for sjælen 🙂

Skulle have passet den vidunderlige Min Rose men da hun var syg og hendes far var hjemme pga. begyndende sygdom, ville det ikke være godt at passe hende her (campingvogn), derfor nøjes jeg med at se hende en smule da jeg gav et lift til lægen. Hun havde dog kun en virus og skulle bare have tid til at få det bedre 🙂

Tulle Momsemor svimmel

Tulle Momsemor svimmel

Resten af dagen gik med at have ondt af mig selv. Den lange tur torsdag havde sat sig i kroppen og jeg var så utrolig svimmel, men når jeg sad ned var det ok.

Jeg fik strikket videre på djævlehuen til Min Rose og håber at få den færdig inden tirsdag hvor jeg ser hende igen..

 

 

 

 

Tulle & Fotografen i Thyborøn

Tulle & Fotografen i Thyborøn

I dag kørte Fotografen og jeg en lang tur igen. Denne gang til Thyborøn, som han er vild med, både på grund af natur men også på grund af fiskeriet.

Vejret var ikke med os, så der blev ikke taget billeder, men vi hyggede og havde en dejlig dag.

Nu nyder jeg min te og vil kaste mig over djævlehuen igen. Den har vist sig at være noget af en udfordring. Jeg har strikket den før, men et eller andet er åbenbart gået galt med de hjerneceller, der styrer basale gentagelser, for jeg bliver nød til at tælle op hele tiden – og det til tros for at der er sat 5 markører i!

 

Jeg giver ikke op! Da vi var ved lægen i går fik Min Rose en hue på, der var for lille. Om det var en lille hentydning til Mormor eller om det reelt var den sidste hue, hun havde tilbage, ved jeg ikke, men jeg fattede den alligevel 🙂

 

[mappress mapid=”3″]
Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/tulle-fotografen-i-thyboron/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.