Tryllerylle – julekjole færdig :)

Julekjole med hjertelomme og rensdyr

Julekjole med hjertelomme og rensdyr

Jubii!! Den her smækre julekjole har ligget og grint af mig hele ugen. En blanding af jeg er ikke så glad for kantbånd og jeg er for svimmel til at sy har gjort at jeg bare ikke kunne få den færdig – til nu 🙂

Det er første gang jeg har syet kantbånd på, det plejer at være rib men her syntes jeg det passede ind. Jeg har selv klippet, foldet og presset båndet – manuelt..

Det har været ok, jeg trænger til at øve min tålmodighed!

Kjolen fik også lige smækket et mærkat i nakken Made by Mormor. Det er simpelthen fordi jeg forestiller mig Roses veninder henne i vuggestuen spørger “fed kjole Rose, hvor har du købt den?” – så kan Rose altid svare “Det kan jeg ikke huske, tjek lige mærket i nakken

Ha ha ha.. måske hun skal lære at snakke først, så kan hun jo altid sige Mormor 🙂

Elsker det bette myr og elsker at producere mine små kærlighedserklæringer til hende <3

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/tryllerylle-julekjole-faerdig/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping