Troldehuset

TroldeHuset

Man har nogle gange ting fra ens barndom, som man gerne vil føre videre i sine børn og børnebørn. Hos mig er det mine børnebørn, der skal udsættes for min fascination for troldehistorier 🙂

Da jeg gik i skole var min skoletaske altid meget tung, når jeg havde været på biblioteket. Jeg læste og jeg læste meget. Jeg forelskede mig specielt i en serie med den frække trold, Troldepus og har tit tænkt på at den skal også mine børnebørn få lov at hygge sig med.

Hele serien skal indkøbes, lidt efter lidt – den kan heldigvis stadig købes, de er skrevet af Dines Skafte Jespersen.

For nylig udvidede jeg vores samling af Pixi bøger med et sæt af Sissel Bøe, Troldeliv. De er bygget på en bogserie, så måske det ender med at den også kommer ind i varmen 🙂

Nå! Men hvorom alting er, så kan man ikke starte en trolde-indoktrinering uden at have et sæt trolde at holde om og lege med. Her faldt jeg over “Skovtrolden” fra Annie’s Granny Design. Den er perfekt!

Det sjove er at opskriften blev sendt i papirform, fra Norge (troldeland!) – faktisk en dejlig måde at modtage en opskrift på (selv om jeg måtte vente et par dage på den).

Skovtrolden

Nu skal der produceres trolde – sammen med alle de andre projekter jeg har gang i, men hvad, det er jo dejligt at kunne skifte lidt.
Har du noget, en interesse, en række bøger eller andet, du gerne vil give videre til dine børn, børnebørn eller oldebørn?

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/troldehuset/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping