Træt på en mandag…

Skriv en kommentar
Del med verden:
Træt på en mandag...

Træt på en mandag…

Af en eller anden grund går der gerne et eller andet galt når datter Janne og jeg planlægger hyggedage sammen..

I sidste uge havde Janne og hendes lille familie haft omgangssyge og fredag blev vi enige om at nu kunne vi godt se hinanden igen.

Jeg tog til Århus og vi hyggede. Janne kom i gang med sit hæklede tæppe og jeg fik foldet lidt vasketøj mens Rose sov 🙂

Vi blev enige om at jeg skulle hente hende og Rose lørdag formiddag, de skulle med til Randers og sove til søndag – så skulle vi hækle-hygge lørdag aften..

Vi tog et smut forbi Ikea og gik lidt amok. Heldigvis er det ikke så dyrt at gå amok i Ikea, men sjovt havde vi det. Janne fik handlet lidt ting til børneværelset, så tøsefarverne kunne vie pladsen lidt for nogle drengefarver til lillebror, der er på vej 🙂

Jeg fik shoppet opbevaring til mit krearum, lidt lys og andet hygge (og 2 lokumsbørster – til 5kr stykket – haha).

Hjemme gik dagen og jeg nød at være sammen med Janne og Rose igen. Det var også rart ikke at være den eneste kvinde i huset 🙂

Jeg havde det lidt skidt, men mente det bare var oven på en lang dag, jeg kan jo ikke holde til meget mere.. Jeg kunne godt mærke kvalmen men syntes det ville være så synd for Janne og Rose hvis jeg var blevet smittet, tanken om at de måske kunne blive syge igen, så jeg holdt mig.

Jeg holdt mig indtil jeg måtte løbe ud på toilettet, mens jeg sagde “undskyld Janne” og kastede mig på knæ.. he he.. meget beskrivende ikke?

Det var så det. Janne mener at jeg kun har haft light versionen da jeg kun kastede op i ca. 8 timer, men jeg syntes nu ikke der var noget light over det 🙁

Sønnen kørte dem hjem søndag formiddag og jeg blev på sofaen. Det har jeg også været i dag, men mener jeg er klar i morgen, klar til at få ryddet op og gjort lidt rent – dog har Fotografen været rigtig god til at passe mig <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/traet-pa-en-mandag/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.