To sleep or not to sleep..

Skriv en kommentar
Del med verden:

SpøgelserKom til at se “Ånderne vender tilbage” i TV og fik lidt kriller. Da Flemming ikke skulle sove hjemme blev jeg nød til lige at se noget sjovt inden jeg gik i seng. Klokken blev efter midnat så jeg forventede at falde hurtigt i søvn..

Vender og drejer mig under dynerne. Skønt med 2 dyner og 4 hovedpuder, kan rigtig sprede mig.. hmm, skal jeg virkelig tisse allerede? Nå, jeg lader som ingenting men efter 3 kvarters rumsteren giver jeg op og lister ud på toilettet. NU skal jeg sove.. vender, drejer, “først en halv time på den ene side, så en halv time på den anden, så på ryggen en time til halvanden..“. Burde have vist det, svært at sove alene i sengen..

Jeg kan jo tælle får.. klippet eller ikke klippet? Får et grineflip ved tanken om at det er Karen Ko, der hopper over gærdet med flagrende yver.. SOV! Kravler lidt ned i selvmedlidenhed og ender med at knytte næverne mens jeg holder dem truende mod himlen “Come on! Give me a fucking break” og får sådan en lyst til at hoppe i sengen..

Dirigerer en eller anden klaversymfoni og forsøger at ignorere at jeg skal tisse… IGEN. Visualiserer en helt tom blærer, den er så tom at den støver. Viklet ind i dynerne føler jeg mig egentlig træt og.. SULTEN. Jeg er sulten, hul i maven sulten, skal jeg stå op og spise en portion havregryn? SOV! Mærker at søvnen trækker mig ned og nyder det men… jeg skal altså tisse og lister igen op på toilettet…

I seng igen har jeg lyst til at synge, men vikler mig mere ind i dynerne og lader søvnen få overtaget.. skynd dig inden blæren presser på igen, skynd dig.. mobilen ringer, det er Flemming “Godmorgen Tullesen, har du sovet godt”.. Ja, og det gør jeg endnu, farvel. Klokken er 7:30 og jeg kan høre Nikolai og Kathrine liste rundt.. jeg vil sove lidt længere.. jeg skal tisse..

Bliver liggende og giver de unge lidt morgenfred, hører et farvelkys, Kathrine smutter i seng igen og jeg står op, tisser af og har egentlig allermest lyst til at følge Kathrines eksempel, men jeg har aftaler 🙂

Hav en dejlig røgfri onsdag!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/to-sleep-or-not-to-sleep/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Jan Larsen on 12. januar 2012 at 21:42
  • Svar

  Godaften 🙂

  Er helt vildt træt, så skriver bare:

  Dag 11…

  ROCK’N’ROLL 😉

  Hej fra
  Jan

   • on 13. januar 2012 at 08:24

   ROCK’N’ROLL RULES!! 🙂

  • Jan Larsen on 11. januar 2012 at 22:47
  • Svar

  Heya Marianne,

  Vil lige hilse på og sige, at det da er imponerende den måde du tackler dit nye problem på 🙂 Sådan!! Du virker som noget af et livstykke..

  Jeg lå også i går aftes og kunne ikke falde i søvn, og det sker ellers ALDRIG for mig.. Ahh okay, måske et par gange om året, ihvertfald sjældent..
  Jeg skulle op kl. 5 her til morgen og blev naturligvis ramt af en akut panikjegfalderaldignogensindeisøvnindenjegskalop feber, hvilket jo ikke hjælper specielt meget.. 🙂
  Jeg har dog fået lært mig selv, at når noget sådan sker så kik ALDRIG på uret, det gjorde jeg heller ikke, så jeg ved ikke hvor længe der gik… Men jeg sov som en bevidstløs da uret ringede…

  Det var meningen jeg skulle ned og “fitnesse” her til aften, men tiden løb fra mig, lektier, aftensmad og store dejlige unger der af en eller anden årsag gik helt i fjol, og fik deres far lokket med på vognen.. Så vi tumlede rundt på gulvet i en hel time og småsloges og skreg af grin over det mest banale.. Jeg elsker sådan nogle momenter..

  Nå, men kan godt mærke, at det er ved at blive rigtig vigtigt for mig med min motion. Så da børnene var gået i seng, var det på med løbeskoene og ud at løbe i mørket.. En halv time blev det til, +10 min. på en lille stepmaskine jeg har, og så lige lidt mave og arm øvelser.. Hold da fast hvor får jeg det godt bagefter…

  Det rigtig fede er, at jeg idag godt kunne mærke, at jeg nok skulle komme ud at løbe, istedet for fitness tiden, der smuttede fra mig. Er sgu ved at blive afhængig af noget nyt nu…
  Håber og beder til, at min nye “last” er vedvarende.. 🙂

  Og så har jeg sådan en slags jubilæum idag, ikke 40 år som Johnny Margrethe, men et lille beskedent (kæmpe stort for mig) 10 dages ikke-ryger jubilæum.
  Og jeg har det stadig fantastisk..

  Sov godt og ha en storslået torsdag

  Jan

   • on 13. januar 2012 at 08:24

   Hej Jan

   Tak skal du have. Forsøger at klare det med humor og selvironi 🙂

   Søvnløshed er noget af det værste der findes. Man burde bare kunne slukke på en kontakt og lukke ned.. God ide med ikke at kigge på uret, den vil jeg tage i brug næste gang jeg ligger der og kæmper!

   Tumlen med ungerne og et godt grin er den bedste fitness der findes og den får du også meget mere ud af. Jeg har selv dyrket fitness nogle gange i løbet af mit liv og kan sagtens huske det kick man får bagefter. Vi var gerne to og brugte meget tid på at huske hinanden på hvordan vi ville have det bagefter og så gik det 🙂

   Et kæmpe stort tillykke med de 10 dage. Jeg tror ikke du behøver bekymre dig om sorte dage, ikke sådan som du takler det hele og din mentale indstilling – det her er positivt og det smider man ikke bare væk – du er for sej!!

   Røgfrie hilsner fra Marianne

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.