Tulle Tip! Dobbelt knuden – undgå at hæfte ender

Del med verden:
Hækle tips !

Hækle tips !

Den her faldt jeg over via en af mine grupper på FB og den er GULD værd!

Filmen viser hvordan du binder 2 garnender sammen med en dobbeltknude, der er super stærk. På den måde er du f.eks. fri for at hæfte ender hvis du hækler et tæppe 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/tip-dobbelt-knuden-undga-at-haefte-ender/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • lise on 10. maj 2020 at 12:45
  • Svar

  brug en stoppenål til at stramme din knude op, – så kan du få den lige hvor du vil have den! Jeg har prøvet at få videoen med dobbeltknuden frem – det er ikke lykkedes for mig. Som det er nu bruger jeg den gamle spejderknude rå-bånds knob, og den kan jeg få til at stoppe hvor jeg vil have den, ved hjælp af en nål. Jeg vil meget gerne se dobbelt-knude videoen

  • Lene on 10. juli 2019 at 08:23
  • Svar

  Hej Marianne

  Superfin vejledning til at undgå at hæfte ender – når man skal i gang med et nyt nøgle garn. Har du også en god vejledning til at komme af med alle de garnener, man får, når man hækler de fine afrikanske blomster-firkanter. Her skal det nye garn jo sættes til helt præcist, så denne metode er nok ikke anvendelig til dette.

  • on 23. november 2012 at 09:49
  • Svar

  Jeg tror det vigtigste er at du koncentrere dig om at have “løse håndled”. Ja, ved godt at det lyder sjovt, men det er sandt. Prøv og vær opmærksom på dine hænder og fingre når du hækler og forsøg at slappe mere af, de steder du spænder.
  Det er ikke alle, der får ondt af de almindelige nåle – du kan eventuelt prøve med en bambus/træ hæklenål? De skulle også være gode.
  Det vigtigste er at du lærer at hækle, så kommer alt det andet bagefter 😉

  • Nanna on 22. november 2012 at 22:44
  • Svar

  Nu er du jo vildt dygtig, så jeg tillader mig at spørge hvilke hæklenåle du bruger?

   • on 22. november 2012 at 23:06

   Ha ha ha… jeg syntes nu ikke jeg er vildt dygtig, men tak for det 🙂
   I begyndelsen købte jeg almindelige, stål hæklenåle, de runde og fik ondt i mine fingre.
   Så købte jeg Clover, der har et fladt greb og det har jeg aldrig fortrudt 🙂
   http://www.stofogsy.dk/Garn/Strikkepinde-haeklenaale/Clover-haeklenaale.html
   http://bettekun.dk/shop/soft-touch-fra-450p.html

   • Nanna on 22. november 2012 at 23:14

   Jeg har både almindelig stål hæklenåle og clover, men som nybegynder synes jeg at det er utrolig svært at holde på clover, så nu er jeg gået tilbage til de almindelige som jo giver smerter.

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping