Thistle sjalet – udtagninger

Thistle sjalet - udtagninger

Billedet viser forkert farve – den er lækker grøn 🙂

Nu kommer hele bloggen ikke til at handle om Thistle sjalet, men jeg har alligevel tænkt mig at skrive lidt om de ting jeg lærer undervejs, måske det kan hjælpe andre.

Jeg har pillet op – igen – og måske er det ikke sidste gang, men det skal altså være i orden 🙂 Problemet denne gang var de udtagninger der skal være på hver side af klippekanten (strikkes på rundpind, og skal klippes op til sidst).

Jeg var godt klar over at de skal tages ud på hver deres måde, alt efter om det er venstre eller højre side. Jeg havde også fundet flere film, der viser forskellige måder, men alligevel blev det ikke pænt.

Så faldt jeg over Drops og der fik jeg det forklaret så jeg kunne forstå det 🙂

Når man laver instruktions videoer, er det er en god ide at det er så tydeligt som muligt, at der ingen fingre eller strikkepinde er i vejen og det er der ikke her. Derfor præsentere jeg hermed Drops “Udtagning – usynlig måde”:

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/thistle-sjalet-udtagninger/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping