Thistle sjalet er kommet godt fra start..

Thistle sjaletENDELIG er jeg kommet godt i gang med Thistle sjalet.

Jeg har lavet en del prøver undervejs, det skal jo gerne være rigtig fra start, og så har jeg ventet på at modtage KnitPro karbonz strømpepinde, mine gamle, almindelig pinde kunne jeg slet ikke arbejde med, spidsen var simpelthen alt for tyk og pindene tunge.

De her strømpepinde vejer ingenting, spidsen er, ja, spids og så er de kun 15 cm lange – det vil sige at de ikke “flagrer” så meget 🙂

Strømpepindene, samt en rundpind, bestilte jeg hos vistrikker.dk. Da jeg ikke kunne bestemme mig, blev det over 2 ordre (begge lørdag efter lukketid), jeg betalte derfor 2 x porto.

Ordren blev afsendt tirsdag, onsdag eftermiddag rykkede jeg, da A post er fra dag til dag, og jeg er en utålmodig sjæl.

De 2 ordre landede i dag, i samme kuvert.

Jeg skrev og fortalte at den var landet og undskyldte at jeg havde været utålmodig.

Jeg spurgte også til om den ekstra porto jeg havde betalt, ville blive refunderet – havde jeg bestilt begge på samme ordre, var der kun blevet trukket 1 x porto.

Det skulle jeg så ikke have gjort. Svaret var blandt andet: “Nu skal jeg ikke lyde knotten men jeg har allerede brugt mere energi på din ordre end sædvanlig så du kan vel leve med at jeg har sparet et par kroner på porto”.

Det kan jeg vel, men af princip ikke. Håndtering koster, men jeg kan ikke se hvorfor jeg skal betale for 2 gange porto når jeg kun modtager én kuvert? Hvad der tilbydes og spares på, det kommer ikke mig ved som kunde.

Det løb så ud i sandet med “Jeg må sige, at du har været en besværlig og utaknemmelig kunde”.

Sådan er det. Jeg ved ikke hvem der har ret, men i alle tilfælde er det en god ide, som sælger, til enhver tid, at holde en høflig og venlig tone, lige meget hvem der sidder i den anden ende og lige meget hvad der diskuteres. Jeg er sikker på at vi kunne have sluttet denne episode i fred og ro, havde hun ikke fået mig til at føle mig til besvær – for en kunde er vel ikke til besvær?

Jeg handler mange steder, men hos vistrikker.dk, handler jeg så ikke mere.

Nu vil jeg tage fat i mønstergarnet og se om jeg kan strikke den første blomst 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/thistle-sjalet-er-kommet-godt-fra-start/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping