“Teitur” vest til James, fra Rasmilla.dk

Den 5. maj 2014 skrev jeg dette indlæg om at være en skabs-strikker
– det har taget fart og nu er jeg vist lidt mere end en skabs-strikker 🙂

"Teitur" vest til James, fra Rasmilla.dkDa James skulle have en vest til vinter faldt jeg over denne fra Rasmilla.dk – den er bare så flot med smukke mønstre.

James er vild med hunde og hjemme i den lille familie er der kommet en lille en af slagsen – derfor skulle der selvfølgelig en på vesten.

Via Google fandt jeg et diagram på en hund. Jeg har lært at hvis man laver et almindeligt diagram om til et strikkediagram, skal man gentage hver 4. pind i højden for at billedet ikke bliver “trykket sammen”. Det har jeg gjort her med et godt resultat.

Det har til tider været hårdt at strikke vesten. Mønstret er let at følge og op til hvor der deles til armene var det ikke et problem – men her skal der strikkes mønster på vrangsiden.

Jeg valgte først at markere delingen, fortsætte med at strikke rundt med hensigten at klippe stykket op til sidst.

Jeg blev træt af det og lidt forvirret over hvordan halsudskæringen så skulle laves – og så blev jeg stædig 🙂

Jeg slugte utallige videoer på YouTube om hvordan man kan strikke mønster på vrangpinde og til sidst var den der – hurra!

Det skal dog siges at det var udfordrende alligevel, for jeg havde lidt problemer med at holde spændingen – men det lykkedes.

Projektet endte med at være “vesten der ikke ville strikkes” for jeg lavede den ene fejl efter den anden og brugte en del tid på at strikke baglæns, pille syning og rib op, men når man så kommer i mål, glemmer man det hele og nyder resultatet.

Nu står den på “Frozen” trøjen til Rose, det er også en kamp, men af en anden slags, det må komme i et indlæg senere for nu kan jeg ikke holde koncentrationen mere, men hallo, det blev da et langt indlæg denne gang 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/teitur-vest-til-james-fra-rasmilla-dk/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping