Teenage Mutant Ninja Turtles

Del med verden:
Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/teenage-mutant-ninja-turtles/

3 kommentarer

1 ping

  • Izabella wedel Christensen on 16. august 2017 at 16:20
  • Svar

  Hej har du mønster på dem? hilsen izabella

  • Käte Thorsen on 31. juli 2013 at 21:01
  • Svar

  Hej hvor er de bare søde, du har vildt mange opskrifter jeg gerne vil hækle. Jeg har jo ikke tid til at arbejde ( dagplejer ). Hvor køber du øjnene til mariehønen og turtles, bor på Bornholm, så hvis du har en adresse, hvor jeg kan bestille. Har hæklet din pusle bold, den godt nok også fin, har syet en bjælde fast i den ene ring, så der kommer lidt lyd på. Glæder mig til flere opskrifter.
  Mvh. Käte

   • on 1. august 2013 at 07:51

   Hej Käte
   Ha ha ha, nej ,men så kan du gøre “dine” børn meget glade 😉
   Jeg køber herfra: http://www.etsy.com/shop/6060
   Men du kan også finde dem her: http://www.sysle.dk/shop/category.asp?id=456&Info=Hobby-Artikler-Ojne—Glas-og-Plast

   Jeg er næsten færdig med bolden, men nu ligger den i projektkassen – en fin ide med bjælden.. måske jeg burde komme i gang, mit mindste barnebarn er lige i den rigtige alder til den 😉

 1. […] Humlan & Nyckelpigan African Flower – half hexagon Teddy Bear Baby Blanket Lil' Melody Lil' Kerokeroppi Inauguration Chapeau The Grey Giraffe with a Bow Tie Skull shawl Elephant Flower Power Baby Sandals Baby sandals Brilliant Butterfly Pillow Teenage Mutant Ninja Turtles […]

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping