Tak til og god service fra Ulstrupgarn

Del med verden:
Jannes tørklæde

Jannes tørklæde

Jeg holder en lille pause fra hæklenålen og er i stedet i gang med en masse strikkeprojekter.

Et af de større, har været dette super flotte tørklæde, som jeg har strikket til Janne. En hulens masse masker, primært vrang – men jeg gennemførte og det er jeg meget stolt af 🙂

Opskriften finder du her:
www.ravelry.com/patterns/library/miri

Jeg var i tvivl om hvilket garn, jeg skulle bruge og kontaktede Martin fra Ulstrupgarn. Han var utrolig hjælpsom og anbefalede Coast og 2 tråde.

Det har jeg ikke fortrudt. Det blev det lækreste bløde og varme tørklæde.

Nu har jeg ikke meget forstand på garn, så undervejs i projektet mistede jeg troen på at der var nok garn og jeg skulle helt sikkert “mindst bruge det dobbelte” – det købte jeg så også..

Må med skam sige at jeg skulle have lyttet til Martin fra Ulstrupgarn, for garnet slog til.

Det ekstra mørkegrønne er jeg i gang med at hækle et sjal med og er kommet rigtig langt. Jeg vil dog gerne at det skal være et stort sjal og her har jeg pludselig ikke nok Coast 🙁

I samme forbindelse er jeg kommet i tanke om at en mere skal modtage et lækkert tørklæde fra min hånd, så jeg spørger igen Martin til råds. Valget skulle være mellem Coast og Tynn Alpakka, jeg valgte det sidste og har ikke fortrudt, hold da ferie det er lækkert!!

Nå, men ved samme lejlighed spurgte jeg Martin om han tilfældigvis skulle have et nøgle Coast i den farve jeg manglede, da den er udgået (øv!). Han tryllede et enkelt nøgle frem og smed det med ordren – TAK!

Nu håber jeg så at det slår til og hvis ikke, jeg så må der være en kant med kontrastfarve, for stort skal det altså være 😉

Dette er ikke en sponsoreret annonce for Ulstrupgarn, jeg har blot fået en superb service, lækkert garn og det fortæller jeg gerne om.

Jeg handler gerne lokalt og har et par butikker hvor jeg også får både god service og lækkert garn, men engang imellem handler jeg også andre steder og mener det er godt at prøve nyt.

Som sædvanlig er jeg i gang med 2 julegaver i sidste øjeblik, 2 tørklæder. Jeg har lavet et regnestykke i Excel, hvor jeg skriver ned hvor langt jeg er kommet og hvor mange cm der skal strikkes hver dag for at kunne nå det 🙂 – og nå det, det skal jeg nok 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/tak-til-og-god-service-fra-ulstrupgarn/

2 kommentarer

  • Mille molly on 15. december 2014 at 20:50
  • Svar

  Hej tulle momsemor

  Jeg kigger jævnligt på din side og er dybt fascineret af dine hæklerier. Du har givet mig meget inspiration. Har selv haft et langt sygeforløb og kan nikke genkendende til meget af det, du skriver specielt vedr. Kommunen. Har været lidt fraværende de sidste par måneder og har derfor først set dit indlæg vedr hækle klub i Randers nu. Er der stadig plads i klubben? Jeg vil rigtig gerne deltage. Bor i 8930 området. Er desværre ikke på facebook.

  Undskyld jeg skriver til det forkerte indlæg men kunne ikke finde et sted, hvor jeg kunne skrive en kommentar på indlægget fra den 8.10.

  Og det er det fedeste tørklæde. Ville ønske jeg kunne strikke sådan noget. Men nakken kan desværre kun holde til at hækle og ikke strikke 🙂

  Tak for en fantastisk blog 🙂

 1. Dejligt at læse om god service og jeg ser det ikke som reklame, men en anbefaling 🙂 Super lækkert tørklæde du har strikket til Janne og dejligt du fik fat i et ekstra nøgle af den grønne. Ønsker dig og din familie en god jul allerede nu, for jeg er ikke så flittig med kommentarene for tiden og hellere en gang for meget end slet ikke 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping