Tak & Farvel til Chart.dk

Skriv en kommentar
Del med verden:
Chart.dk

Chart.dk

Det har ikke noget med hækling at gøre, som sådan, eller andre kreative tiltag, men en del af mit liv de sidste 15 år.. eller noget (er jeg gammel?!)

Siden jeg begyndte at programmere hjemmesider, først for min datter, siden for mig selv, min søn, venner og familie og senere, professionelt, har jeg brugt Chart.dk som en ekstra statistik.

Chart.dk er også professionel statistik, hvor man kunne betale sig til mere, men for os fattigrøve, var det fint med en gratis tilmelding.

Man valgte sin kategori og kunne derefter følge med i hvor man lå i forhold til de andre, i samme kategori – sjovt og en udfordring :):

Vi har oplevet meget de sidste 15 år og man kan vist godt tillade sig at sige at Chart.dk er blevet en del af dansk internet historie. Der er blevet talt lige under 5 milliarder besøg, vi har talt trafik for næsten en kvart million websites, vi har talt trafik for et kommunalvalg og meget meget mere. – Chart.dk

Det er underligt at skulle undvære dem, et savn af en slags og et eller andet sted er det træls at de små, endnu engang, må vige pladsen for de store, men sådan er det jo bare..

Chart.dk Top 100

Chart.dk Top 100

Jeg siger tak, tusinde tak for at have haft fornøjelse af jeres tjenester de sidste 15 år. Jeg håber at I alle går videre til gode jobs, det fortjener i – I gjorde det godt!

Jeg slutte af med den sidste gang blær i Chart.dk’s historie – Tulle Momsemor ligger som nummer 70 på Chart.dk’s Top 100 liste – det er sgu flot – tak til alle jer, der læser med!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/tak-farvel-til-chart-dk/

1 kommentar

  1. Det er det sgu 😉 Jeg har aldrig hørt om Chart før – nu ved jeg så lidt mere 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.