Syg i Danmark

Skriv en kommentar
Del med verden:

Mit livDet er umenneskelig hårdt at have sygdommen “kronisk smerte syndrom”.

Derfor havner jeg nogen gange i huller af angst og fortvivlelse når jeg skal svines af kommunen, når der bliver løjet og manipuleret, for at sagerne falder til deres fordel – den fordel altid værende økonomi.

Man står i en situation hvor man er meget lille og sårbar, et tidspunkt hvor man skal hjæpes, løftes og støttes til at finde den bedste vej frem, den bedste vej for mig og ikke for kommunekassen.

I stedet for at se frem til afklaringer og møder om ens fremtid, kravler man ned i et hul og håber bare at det denne gang ikke bliver meget værre end det er nu, at jeg kan få fred til at leve mit liv, et liv der kræver super kræfter, en stærk psyke og ikke konstante tæsk fra kyniske sagsbehandlere.

.. der er noget galt i Danmark

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/syg-i-danmark/