Strikketrøjen der næsten ikke var

Lækker, vamset trøje strikket i ICE garnDen her trøje var næsten ikke en trøje..

Jeg indrømmer det, jeg er dybt afhængig af garn, garn gør mig glad, garn giver mig ro og når jeg køber garn, så opfylder jeg også mit shoppebehov, men til en pris der for det meste er til at leve med.

Garnet til den her trøje, købte jeg i en gruppe på Facebook. Det var billigt og jeg kunne godt lide farven. På billedet så garnet også ud til at være lækkert. Normalt holder jeg mig lidt fra ICE garn, da det tit indeholder akryl eller nylon – men nu skulle det prøves igen.

Ved modtagelse af garnet blev jeg virkelig skuffet for det, ja, det føltes syntetisk og lidt filtet. Det blev lagt væk, helt indtil jeg havde behov for et nyt strikketøj på store pinde, og så kom det frem i lyset 🙂

Efterhånden som det voksede blev jeg mere og mere glad for det, det ER lækkert, det ER vamset, det ER blødt og jeg ser bort fra de 25 % nylon.

Jeg elsker den og jeg elsker at jeg er færdig med endnu et projekt!

Jeg har arbejdet ud fra den her Drops opskrift, men har ændret undervejs, snoningen på forsiden kom med da jeg lige har lært at lave snoninger 😉

Der er sluttet af med I-cord (hestetømme) i både ærme og stykket. Halsen er strikket med en meget høj rib så den bukkes dobbelt og kan trækkes godt op under ørerne. Længden er lige nok til også at holde bagdelen varm 😉

Garnet er Soffaran fra ICE, men det er ophørt, der stadig en smule tilbage hvis du er hurtig 😉

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/strikketroejen-der-naesten-ikke-var/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping