Strikketøj, database programmør og yoga

Skriv en kommentar
Del med verden:

Strikker en blå strikketrøje

Strikketrøje på pindene

Jeg strikker lidt til mig selv igen.

Jeg startede ud med en spændende trøje, der desværre ikke var som jeg forventede. For at få strikkefastheden til at passe, måtte jeg ned ned i en pind 3 og en enkelt tråd Supersoft uld.

Efter at have strikket det nederste af ryggen, bestemte jeg mig for at trøjen slet ikke ville få det rette udtryk, det blev simpelthen for tyndt.

Garnet var købt hjem og så blev jeg nødt til at strikke min ynglingstrøje. Der ligger allerede en på hylden, men den er ved at være godt brugt 🙂

Database programmør – eller noget

Laver min egen bog databaseJeg elsker at nørde! I forbindelse med at jeg læser så mange bøger, fik jeg lyst til at lave en Microsoft Access database til at registrere dem. Jeg fører dem allerede ind i min BUJO, men her ville jeg bedre kunne søge og registrere hvad jeg allerede har læst og hvad jeg gerne vil læse, om der er flere bøger i serien, deres rækkefølge, hvor god bogen var osv.

Jeg er simpelthen så stolt af resultatet! Specielt fordi jeg har brugt ting, som jeg har lært, sammen med ting jeg sidder og finder ud af, efterhånden som jeg finder frem til hvad denne bog database “skal kunne” 🙂

Yoga, siger titlen på indlægget

– men så voldsomt er det heller ikke 🙂

Jeg har haft brug for en del tid på langs i det sidste stykke tid og det kan mærkes på ryg, skuldre og nakke. Her til aften var det slemt i nakken og derfor kastede jeg mig ud i søge efter lidt afspænding på YouTube.

Jeg fandt denne video og kan absolut anbefale den. Efter 20 minutter kan jeg allerede mærke en stor forskel.

 

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/strikketoej-database-programmoer-yoga/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.