Strikket Pixihue med Pixikrave – til Connor

Strikket Pixihue med Pixikrave – til Connor
Strikket Pixihue med Pixikrave - til Connor

Strikket Pixihue med Pixikrave – til Connor

Vinter og efterår nærmer sig. Jeg er sikker på at der er mange, der ikke er enige – eller bare ikke har lyst til at det skal blive efterår og vinter – men strikker man, og har man børnebørn – ja, så er det godt nok bare at komme igang 🙂

Strik til en af de mindste, Connor

Connor skal have en ny hue i år. Det er samme model som sidste vinter, men modellen er så god, at den sagtens kan klare en gentagelse 🙂 Connors strikkede Pixihue med pixikrave er i farven turkis (unicolor 29).

Strikkede vinterprojekter i 2018

Pixihuen med Pixikrave er en del af mine første vinterprojekter i år 2018.

      1. Roses halstørklæde med “Merino the Collection” fra Mayflower
      2. Connors Pixihue med Pixikrave

Merino Extra Fine fra Drops

Det er ikke første gang jeg strikker med Merino extra fine fra Drops og det bliver absolut heller ikke sidste gang. Jeg synes at garnet er dejlig blødt til børn og har fylde og varme. Pixihuerne med Pixikrave er virkelig gode, strikket i Merino extra fine. Mine børnebørn bruger dem blandt andet i barnevognen.

Man skal dog være opmærksom ved vask. Strikketøjet er let at vaske, men man må ikke hænge-tørre, da det trækker og strækker det strikkede. Strikketøj strikket i Marino extra fine, skal tørres fladt.

Projekt info

Pixihuen med Pixikrave kan jeg simpelthen ikke anbefale nok. Den har en utrolig god pasform, varmer både skuldre og hoved. Huen er en gratis strikkeopskrift, den er let at gå til og kan hentes hos Rikke på bloggen “Obasi” : Pixihue med Pixikrave.

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/strikket-pixihue-med-pixikrave-til-connor/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping