Strik til børnebørn – Roses halstørklæde

Strik til børnebørn – Roses halstørklæde
Strik til børnebørn, Roses halstørklæde

Strik til børnebørn – Roses halstørklæde

Vinter og efterår nærmer sig. Jeg er sikker på at der er mange, der ikke er enige – eller bare ikke har lyst til at det skal blive efterår og vinter – men strikker man, og har man børnebørn – ja, så er det godt nok bare at komme igang 🙂

Strik til børn – hvor mange er der nu?

Jov, der er ved at være mange i flokken, og så er sønnen ikke begyndt endnu 🙂

Hvis vi starter fra bunden, har vi Storm (bonus) og Connor, der begge bliver 1 år, dette år.
James, der er 5 og Rose, der bliver 7 lige om lidt.
Som rosinen i pølseenden, er der William (bonus), der er 9.

Alle skal “begaves” og der kommer gang i mange strikkeprojekter.

Jeg startede min søgen efter garnet. Jeg vidste hvad der skulle til af garn til drengebørnene, men Rose havde specielle ønsker til farver – og værende en pige, der allerede har en meget stærk mening om hvordan tingene skal være, skulle det være det helt rigtige 🙂

Strikketøjet til drengene, kommer i senere indlæg 🙂

Strikkede vinterprojekter i 2018

Roses halstørklæde er en del af mine første vinterprojekter i år 2018.

      1. Roses halstørklæde med “Merino the Collection” fra Mayflower
      2. Connors Pixihue med Pixikrave

Merino the Collection” fra Mayflower

Så skete det i de dage 🙂 at jeg faldt over dette skønne garn, i lige præcis den blanding af farver, som jeg søgte og der er flere sæt, i flere farver, skulle du blive fristet 😉

Det kom på min ønskeliste, sammen med alt det andet garn –  jeg gik til og fra ønskelisten en del gange, før jeg klikkede på “Køb” knappen (y)

Nu er garnet landet, det ligger på spisebordet og gør mig glad, hver gang jeg går forbi. 2 x drenge strikketøj er i gang og Merino garnet fra Mayflower bliver vindet på den gamle dags facon, den hyggelige måde 🙂

Jeg glæder mig til at vise jer det strikkede halstørklæde til Rose undervejs, jeg tror det bliver rigtig flot.

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/strik-til-boerneboern-roses-halstoerklaede/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping