Strik – slå masker op – rettelse

Den 12. januar skrev jeg meget positivt om en teknik til at slå masker op på, som jeg ikke havde prøvet før.
Den er super let og hurtig, masker er lette at strikke i efterfølgende og man skal, på forhånd, ikke udregne hvor meget garn man skal bruge – så langt så godt..

Efter at have slået 134 masker op og strikket 9 cm, blev jeg enig med mig selv om, at det sjusk kunne jeg ikke leve med – der blev trævlet op igen.

På billederne herunder kan du se hvorfor. De 2 første billeder er begge sider på det stykke hvor jeg har strikket maskerne på – her vil jeg også gøre opmærksom på at jeg var omhyggelig med at stramme op, havde selv fornemmelse af at det var jævnt.

De 2 sidste billeder viser min, nu stadig fortrukne, måde at slå masker op på, jeg slår op med en hæklenål og skal stadig ikke udregne hvor meget garn jeg skal bruge til opslagningen – det er så meget flottere og mere jævnt.

Under billederne er der video der viser den metode. Vil du søge efter andre videoer eller billeder, der viser teknikken, skal du søg efter “crochet cast on”

Hæklet opslagning

 

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/strik-slaa-masker-op-rettelse/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping