Strik & hæklerier fra mine strikkepinde og hæklenål

Hvad får jeg tiden til at gå med?

Ja, håndarbejde er altid en fast del af min hverdag, og det vil det nok altid være.

Den hæklede Pluto

Kan du huske Pluto? Jeg havde lavet undermunden helt forkert og han var egentlig landet i gemmekassen. Men så fik jeg alligevel lyst til at lave ham færdig, det fortjente han – og han fortjente også  en tur på den store kiste i stuen, hvor jeg har mine seneste hæklerier til at stå – det er hyggeligt at se på 🙂

Opskriften på Pluto er ganske gratis, og du finder den her!
www.topping.dk/blog/baby-pluto-gratis-dansk-haekleopskrift

Dukke med brumbasse kostume

Når jeg oversætter hækleopskrifter fra Little Owls Hut, så bliver jeg selvfølgelig også fristet til hæklenålen 🙂

Denne skønne dukke kan du nu få på dansk, hun findes også i mariehøne og halloween kostume!
www.etsy.com/dk-en/listing/606675863/173dk-dukke-i-brumbasse-kostume

Hæklede trøstemus

I en periode har jeg haft behov for små projekter, ting der kunne flyve af hæklenålen, uden at skulle tænke meget over det. Det blev til “Trøstemus”. Det er et dejligt koncept, hvor hospitalernes børneafdelinger, deler trøstemus ud til de indlagte børn – for at trøste 🙂

De første mus var ensfarvede kun med øjne, så fik de mund, derefter tunge, der til sidst blev skiftet ud med tænder – nu er de helt perfekte. De ensfarvede mus kedede mig ret hurtigt og da der samtidig var en speciel ting, jeg også havde lyst til at støtte, blev musene nu regnbuefarvede – og det bliver de ved med at være.

Facebook gruppen “Trøstemus til alle børneafdelinger i hele Danmark”, finder du her:
www.facebook.com/groups/1849076555329402

Hæklede påskeæg

Da min dejlige svigerdatter-to-be, Serena, smuttede en tur til London, så huskede hun min passion og hjembragte bladet “Simply Crochet” – yes! Der fulgte opskrift, garn og balloner med til at hækle 3 påskeæg, og selvom det ikke er påske mere, er de nu færdige og jeg er vild med dem 🙂

Strikket Thistle sjal

Sidst, men absolut ikke mindst (der har faktisk været flere ting, men vi nøjes med disse 4), er mit Thistle sjal. Det har været nogle år undervejs, men det er ok. Som du kan se, er det et mønster sjal, det vil sige at jeg følger et diagram. I perioder kan jeg slet ikke overskue det, men samtidig er det er skøn måde at slå tankerne fra på – man kan simpelthen ikke tænke på andet 😉

Opskriften finder du her!
www.ravelry.com/patterns/library/thistle-3

Jeg håber at du også selv har gang i lidt kreativitet – fortæl lidt om det, jeg elsker at høre hvad der sker derude i “Krealand” 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/strik-haeklerier-fra-mine-strikkepinde-og-haeklenaal/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping