Stille, stille, stille…

Skriv en kommentar
Del med verden:

Min lille pige går stadig og venter på Lillebror og jeg syntes det er så synd. I går var hun ved jordmoder og fik at vide at han ikke står fast i bækkenet mere, men er “hoppet” så langt op, at hvis vandet går i en skylle, skal Janne ligge sig ned med det samme og få liggende transport til Skejby..

Det betyder også at de ikke kan forsøge med forskellige manipulationer til at sætte fødslen i gang, det er for farligt.

I dag er det termin + 1 uge. På lørdag skal Janne til undersøgelse på Skejby. Der laver de en rutinescanning og checker hjertelyd for at se, at han stadig har det godt. Har han det, sættes fødslen i gang på mandag…

Puha, det virker som lang tid, specielt for Janne… alt er som det skal være, Lillebror og Mor har det fint.

Jeg håber at fødslen går i gang af sig selv, det tror jeg også på sker, for det her er nogenlunde samme forløb som med Rose – vi håber 🙂

Selv om det ikke er mig, der skal føde, har det også sat alt i stå her, det er som om man lever på standby.

I morgen skal jeg køre Rose i vuggestue, Roses faster har kørt hende i dag, Farmor og Farfar henter Rose i dag og i morgen. Fredag henter jeg min mor og vi tilbringer dagen med Janne og Rose, lørdag er hun min 🙂

– som en lille ekstra “nyhed” kan jeg fortælle at jeg rent faktisk også skal være “lidt” Moster når som helst. Min halvsøster (samme far) har termin om 3 dage. Vi har desværre ikke delt opvækst, så vi er ikke tætte, men det er selvfølgelig også spændende at følge med i 🙂

Hav en dejlig dag, send varme tanker til min datter i Århus. Jeg glæder mig til at præsentere jer for Lillebror 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/stille-stille-stille/

8 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • ann on 10. april 2013 at 22:19
  • Svar

  Uha en ventetid…
  Da jeg skulle ha nr. 2 “flød” sønnen også rundt omkring terminsdatoen. Jeg fik besked på at “vrikke” mig igennem tilværelsen, for på den måde at hjælpe ham ned i fødselskanalen. Måske Janne skulle prøve – selvom det er lidt anstrengende at vrikke rundt 😉 Håber også fødslen går i gang af sig selv.
  Kram

  1. Hej Ann

   Som du sikkert har læst gik det alligevel, men tak for det gode råd 🙂

  • Nanna on 10. april 2013 at 11:20
  • Svar

  Det er frygtelig svært med den ventetid! Men dejligt at høre at både din datter og barnebarn har det godt 🙂
  Jeg håber snart at der sker noget!

  1. Hej Nanna
   Tak skal du have, lige pludselig er han her 😉

 1. Skal gerne sende varme tanker til din datter <3

  1. Hej Gitte

   Tak skal du have, tror det hjælper, hun er glad i dag 🙂

  • Malvida on 10. april 2013 at 11:10
  • Svar

  Jeg er ked af at høre at din datter stadig gå med Lillebror inde i maven, han skal åbenbart vise sig fra sin stædige side, men på den anden side, jeg har aldrig hørt om nogen der er blevet derinde.
  Jeg krydser finger og tæer på at der snart vil ske noget.
  Mange kærlige hilsner til din datter fra mig.
  Fortsat god dag til dig, håber varmen kommer.

  1. Hej Malvida
   Nej, han skal nok komme og det ser ud til at der er kommet mere ro over Janne nu 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.