Stener med strikketøjet

Skriv en kommentar
Del med verden:

Stener med strikketøj
Mandag var en dag med rutsjeture på mange fronter, så i dag slappes der af, så godt jeg nu kan finde ud af det.

Står altid op kl. 7, længere kan jeg ikke ligge i sengen. Det betyder dog ikke at jeg ikke er træt mere og i dag var det særlig slemt. Puttede mig på sofaen og gav mig selv lov til at “sove det væk”.

2½ time senere vågnede jeg og måtte bruge lidt tid på at finde mig selv 🙂

Nu sidder jeg med strikketøjet, en af de ting der fik min dag til at ramle i går.

For at gøre det kort, så har jeg haft problemer med min strikkefasthed. Det har betydet at rygstykket er blevet strikket 1½ gang og trævlet op igen. Med lidt hjælp har jeg fundet den rette vej (håber jeg).

Det sidste stykke gider jeg ikke trævle op lige nu, så det er bare lagt væk og nye nøgler fundet frem.
Jeg gider heller ikke strikke rygstykke igen, så er i gang med det ene forstykke 🙂

På bordet står mit whiskey glas, dog ikke med alkohol men med den lækreste æblemost fra Karensminde frugtplantage ved Odder, gyldne dråber der drikkes med måde, nydes..

En anden ting der ramlede i går, var brev fra kommunen. Igen bliver fakta fordrejet og får en til at tænke på hvad chance man har som lille mig. Heldigvis har jeg gode mennesker på min side, men det er hårdt. Jeg skal altid lige igennem en voldsom tudetur og dykker ned. Heldigvis letter det igen og ja, jeg er jo positiv i år – de får ikke mig knækket!

Jeg har også fundet ud af at jeg er blokeret fra en gruppe der arrangerer krea møder i Randers. Jeg aner ikke hvorfor og arbejder på at finde frem til en mening med det. Admin for gruppen har også blokeret mig personligt, hvorfor?!! Vi er ikke uvenner, kender knap nok hinanden.. igen – jeg er positiv i år og gider ikke lade dumme mennesker ødelægge min dag. Der er heldigvis en del der har tilkendegivet at jeg er velkommen, så til det næste møde har jeg tænkt mig at møde op – jeg skal vel ikke mobbes ud?

Hav en dejlig dag, det vil jeg give mig selv i gave 🙂 <3

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/stener-med-strikketoejet/

3 kommentarer

  • Anette on 6. januar 2015 at 18:21
  • Svar

  Du er velkommen hos os i Birkerød, hvis du skulle komme forbi på en ulige onsdag! Livet er for kort til mokker der lukker én ude (og til kommuner)! Knus til dig!

  • Dorte Hættlein Rasmussen on 6. januar 2015 at 15:38
  • Svar

  Glæder mig til atse din drilske trøje færdig på FB

  • Dorte Hættlein Rasmussen on 6. januar 2015 at 15:36
  • Svar

  Hej Marianne, det er dejligt at høre, at du kæmper videre, også selvom det er mod kommunen. Eller måske især, når det er med kommunen som modstander. Vi skal jo desværre langt tilbage i tiden, for at finde historier, hvor kommunen var medspiller, når nogen af os havde problemer med helbred osv.
  Men dejligt du har din blog og ikke mindst dit håndarbejde. Uden håndarbejde, er vi mange, der ikke er 7 sure sild værd.
  Jeg kæmper også mine kampe efter to skulderoperationer, og ved endnu ikke hvilken skuffe kommunen har tænkt sig at putte mig i. Men jeg holder også modet oppe. Nyder de gods dage og de søde mennesker jeg møder her og der, mine børn og to små børnebørn og ikke mindst glæden ved håndarbejde. Jeg kan ikke helt det samme som før, men jeg kan stadi meget

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.