Sprutter til Annika

Jeg er blevet mor!

– alts√• Spruttemor ūüôā

Et sk√łnt og dejligt projekt hvor der h√¶kles sprutter til b√łrn med autisme. De kan v√¶re med til at give barnet ro ved at nuldre de snoede arme. Nogle b√łrn har god “gavn” af dem, andre ikke, men i alle tilf√¶lde kan man gl√¶de et barn med sit h√•ndarbejde og¬†det nyder jeg!

Hvis du er interesseret i at v√¶re med til at h√¶kle en sprutte eller 2, kan jeg fort√¶lle at du vil v√¶re i direkte kontakt med barnets for√¶ldre og selv skal s√łrge for at de bliver sendt afsted. Det betyder ogs√• at du ved lige pr√¶cis hvem der er modtager – det betyder noget for mig.

Der er oprettet en Facebook gruppe hvor du kan melde dig under fanerne, jeg er ikke selv medlem (l√¶s sidste indl√¶g), men er alligevel med til at h√¶kle ūüôā

Sprutter til Annika

Sprutter til Annika

Disse sprutter blev mandag sendt med sprutteposten til Annika fra Heddinge, jeg håber at hun bliver glad for dem.

Med i pakken smuttede en lille lommeven – de er ikke til at styre og har det bedst i en lille barneh√•nd ūüôā

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/sprutter-til-annika/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping