Spruttepost til Frey og bror

Del med verden:
Sprutter til Frey

Sprutter til Frey

Dumdidum – så ser det endelig ud til at lykkes. Sprutterne til Frey ryger i Sprutteposten i morgen. Igen kunne jeg ikke beslutte mig for størrelsen, så det blev til 2. Fremover laver jeg kun den store størrelse.

Lommevennerne krøb ind i projektet igen og da Frey har en bror, der har modtaget en Sprutte fra en anden hækler, skal der selvfølgelig 2 Lommevenner med i pakken 🙂

Jeg håber at Frey bliver glad for Sprutterne og at brødrene kan bruge deres Lommeven.

Nu venter jeg blot på at høre fra Spruttegruppen da min hæklenål står og hopper på sofabordet 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/spruttepost-til-frey-og-bror/

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. De er bare så søde 🙂 Jeg håber håber hæklenålen er kommet i arbejde 😉

   • on 9. december 2013 at 10:37

   Hej Tanja
   Tak og ja, det er den absolut 🙂

  • Tove Lysholm on 25. november 2013 at 10:35
  • Svar

  Det er ikke godt når hæklenålen hopper på bordet og ikke i hånden. Hækl du bare nogle flere lommevenner – jeg synes, at det er så fint et navn – større børn kan jo bruge dem til at hænge på skoletasken, og hvis du giver dem et bælte på af refleks kan de bruges på tøjet. …ellers Tullemor ha det rigtig godt.

   • on 9. december 2013 at 10:36

   Hej Tove
   Ja, så absolut og lommevennerne kommer stadig i flere udgaver. Desværre har de sidste par sprutter været til en klasse og så kan jeg ikke sende en lommeven med, for det er meget at lave dem til en hel klasse.
   Den med refleksen er god, man kan faktisk få refleks garn 🙂
   En dejlig jul til dig og dine <3

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping