Sover du godt? Det gør jeg :)

Skriv en kommentar
Del med verden:

Jeg sover godt, med en sovemaskeMin vej til en god nats søvn

Jeg har altid haft problemer med at falde i søvn. Jeg får tankemylder, bekymrer mig, bliver overmandet af katastrofetanker og har det generelt bare meget negativt og det er absolut ikke gavnligt for en god nats søvn 🙂

I forbindelse med at vi fik et vækkeur blev det meget værre. Det skulle ikke vække, men bare kunne ses når vi vender os i sengen – og ses – det kunne det. Faktisk så meget at jeg nogle gange lavede skyggefigurer på væggen når jeg ikke kunne sove – seriøst 🙂

Fotografen fik også natarbejde og havde problemer med lyset om morgenen, når han gerne skulle sove og derfor befandt vi os en dag i Matas, i gang med at købe sovemasker – det føltes lidt fjollet.

Slukker du lyset? Jeg kan ikke se det!

Sikken et godt køb! Efter lidt tilvænning med at have noget for ansigtet og absolut intet at kunne se, så faldt der en sådan ro over min sengetid at jeg blev helt rørt – og det kan jeg stadig blive, jeg kan også blive ved med at snakke om det, når der er nogen, der gider at lytte 🙂

Jeg sover før jeg overhovedet kan nå at tænke mere end et par negative tanker og faktisk er der for det meste slet ingen af disse tanker, jeg falder i søvn og sover så godt.  Det eneste irriterende er hvis jeg har lyst til at fantasere om at vinde 10 millioner og hvad jeg så skal bruge pengene til – jeg når slet ikke at bruge mere end et par millioner før jeg sover!

Prøv det, måske virker det også for dig

Har du de samme negative problemer som jeg havde, med sengetid og med at falde i søvn, så prøv en sovemaske. Måske virker det slet ikke for dig, men tænk hvis det gør. Jeg havde aldrig forestillet mig at det ville have den virkning, jeg ville bare have lukket lyset ude.

Selvfølgelig sker det en sjældent gang at hovedet kværner, men det har kun været hvis jeg har været virkelig ked af det – og så er der ikke noget der hjælper andet end udmattelse og en urolig søvn.

Sov godt – det vil jeg

Det var lige en aftentanke. Mit indlæg er ingen reklame for Matas. Disse masker kan købes flere steder, også i Kina hvor vi vil hente de næste. Elastikket er lidt dårlig i de billige masker fra Matas, så det holder ikke længere end et par måneder.

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/sover-du-godt-goer-jeg/

1 kommentar

    • Jytte ritz on 21. oktober 2017 at 06:26
    • Svar

    Det skal prøves,har også et meget lysende vækkeur samt gadeløb der forstyrrer.☺

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.