Softice og vagtlæge

Skriv en kommentar
Del med verden:
Softice som modvægt

Softice som modvægt

Det er utrolig hvor syg ens hjerne kan gøre ens krop, bare med tanker…

Fredag lå jeg jo brak og lørdag gik det lidt bedre, men jeg havde stadig voldsomt svært ved at få luft.

I morges havde jeg det rigtig skidt og fik ringet til vagtlægen. Ikke fordi jeg havde på fornemmelsen at jeg havde brug for lægehjælp, mere for at blive bekræftet i de tanker jeg havde om hvad der skete med min krop.

Alle mine symptomer sagde “angst-anfald” og jeg ved godt selv at man ikke kan gøre noget ved det, den største hjælp er at acceptere at det er sådan det er lige nu, at det ikke vil skade mig og at det nok skal holde op igen.

Jeg tillod mig at tage et brusebad i campingvognen, ikke noget der sker så tit, da vi jo selv skal fylde vandet på, men jeg trængte til at være alene og være lidt god ved mig selv 🙂

Da jeg bagefter ville ligge rent sengetøj på sengen, gik det helt galt og jeg blev nød til at komme ud i den friske luft for at få luft. Det blev til en tur omkring ishuset efter en lille softice og derefter ned til havet – det hjalp.

Nu slapper jeg bare af, har ligget og døset og glæder mig til Flemming kommer hjem. Jeg giver mig selv lov til at være syg og så kan det jo kun blive bedre :o)

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/softice-og-vagtlaege/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.