Skal vi hækle en Tilda dukke sammen?

Tilda - på vej til dig

Tilda – på vej til dig

Er hun ikke smuk?

Kender du Tilda? Hun er jo normalt syet og jeg har altid haft lyst til at sy en af disse Tilda dukker men har været usikker på om det var for småt til mine hænder.

I går fandt jeg hende her – en hæklet Tilda dukket, lavet af den hollandske Angeline. Opskriften er gratis og jeg var ganske klar til at lære hollandsk, bare så at I kunne få del i opskriften – heldigvis viste det sig at Angeline havde oversat den til engelsk.

I morgen har jeg sat tid af til at oversætte den til dansk og så skal vi da i gang med at hækle en Tilda dukke, ikke?

Skal du være med?

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/skal-vi-haekle-en-tilda-dukke-sammen/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping