Skal jeg skabe selv?

Del med verden:

Nogle gange er der ikke langt fra ide til handling her i huset og andre gange kan jeg gå rundt om et projekt i meget lang tid.

For hvad der føles som meget lang tid siden, skulle min datter Janne og jeg hækle hvert vores etui til hæklenåle. Janne blev færdig med sit, men jeg gjorde ikke.

Projektet viste sig at være for stort, altså selve hæklearbejdet og jeg kunne bare ikke blive tilfreds med resultatet. Det var etuiet fra Lutter Idyl.

Jeg har siden syet en taske til mine hækleprojekter, så jeg kan tage dem med på farten, den er jeg rigtig glad for – lille og lige som den skal være 🙂

Nu har jeg siddet og kigget efter mønstre til en lille pung til mine hæklenåle, altså en der skal syes og det er ikke lykkes mig at finde lige den helt rigtige..

Derfor er jeg nu begyndt at planlægge syningen af egen opfindelse.. eller helt egen bliver det jo ikke. Den vil helt sikkert blive præget af alle de ideer jeg har set rundt omkring.

For en gangs skyld vil jeg ikke bare kaste mig over det, men gøre det omhyggeligt denne gang 🙂

Første trin er at klarlægge behovet, altså hvad skal denne pung kunne indeholde. Her er min liste, hvis jeg har glemt noget, må du meget gerne skrive det – jeg vil gerne have det hele med 🙂

 • plads til 15 hæklenåle
 • lille lukket lomme til målebånd, omgangstæller, saks
 • løkke/bånd til markører
 • filt til isætning af synåle og knappenåle

Det er hvad jeg kan komme i tanke om.

Noget helt andet er at jeg har et tilbagevendende problem. Jeg har jo for det meste gang i en del ting på samme tid og glemmer altid at notere hvilken størrelse hæklenål jeg bruger til hvad… det er virkelig frustrerende. Er der et godt tip til hvordan det let kan løses? 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/skal-jeg-skabe-selv/

1 kommentar

  • Linda Dahlgaard on 28. november 2020 at 01:39
  • Svar

  Hej.
  Jeg har en ide til at huske hvilken hæklepind man bruger, hvis man lægger det fra sig i et stykke tid. Jeg plejer at sætte en maskemarkør i den sidste maske, de flade af plastik, og med en permanent pen, skriver jeg på markøren hvilken hæklenål størrelse jeg har brugt.
  Mvh Linda

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping