– sig nærmer tiden..

Skriv en kommentar
Del med verden:
Flytter hjemmefra

Flytter hjemmefra

Sidste hjemmeboende står med den ene fod ude af døren nu.

Han ligger efterhånden højt på ventelisterne til en studiebolig i Ålborg.

Jeg kan godt forstå han vil hjemmefra, langt til universitetet, ikke i nærheden af nye venner – og selvfølgelig, ved at være “for gammel” til at bo hjemme (det bliver han aldrig).

Jeg forsøger at holde fast i de “fordele” der er, men er ved at tude bare ved tanken om ikke at skulle se hans rod mere 🙁

Nå, men flytte det gør han, sådan er det bare og jeg håber at han finder noget godt at bo i og husker at komme hjem engang imellem og hilse på sin gamle mor 😉

– her bliver meget, meget, meget stille, tænkt at så mange år er gået.. men ved i hvad? Det er gode børn, de er godt i gang med deres liv, liv som de har selv har valgt og trives med, de har ben i næsen og en god portion fornuft i bagagen – det skal nok gå 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/sig-naermer-tiden-2/

3 kommentarer

 1. Selvfølgelig skal det nok gå, men kan sagtens forestille mig hvor tomt det pludselig bliver. Jeg har heldigvis en hjemme endnu og datteren er en flittig gæst i weekenderne. Roderiet kan jeg godt undvære 😉

 2. Uhadada, ja du har prøvet det nogen gange 🙂
  Han har faktisk fået lejlighed nu, fra de 15. februar, jeg forsøger at glæde mig 😉

  • Heidi Kjeldgaard on 17. februar 2014 at 16:29
  • Svar

  Uha føler med dig. Jeg gruer også for det, når det engang bliver min tur. De to første er flyttet , nr 3 står med det ene ben ude af døren…. HELDIGVIS har vi stadig vores efternøler på 8 hjemme en del år endnu. Jeg RÅNYDER hende, men nyder også freden og roen efter at have haft 4 stortalende piger herhjemme….

  Det er sådan livet er og skal være ❤️❤️❤️

  Kram til dig

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.