Shh.. jeg strikker..

Skriv en kommentar
Del med verden:
Farmorfabrikkens Strikkeklub

Farmorfabrikkens Strikkeklub

Jeg har fundet mine strikkepinde frem igen.. efter alt for lang tid. Der gik jo ligesom hæklede dyr i det hele og det gør der stadig 🙂

Jeg er blevet medlem af Farmorfabrikkens Strikkeklub. Her kommer der en barneopskrift nogle gange om året, som vi får en gratis kopi af. Alle strikker det samme og på den måde kan vi hjælpe hinanden hvis det driller.

Tænkte det kunne være sjovt at prøve og den lille Rose kan da altid bruge lidt fra Mormors hånd 😉

Første opskrift er denne søde hætte-trøje. Den bliver strikket i CottonWool fra Gepard garn og det er bare  blødt 😉

Nej, jeg reklamerer ikke og den kan sagtens strikkes i andet garn. Af farver har jeg valgt en pink til ribkanterne og en mellemgrå til trøjen. Rose er smuk i stærke farver (og alle andre farver) – ha ha

Jeg har netop lavet min første strikke-fastheds-prøve. Gider normalt ikke, men skal det være, så skal det være og sørme om det ikke gik op i en højere enhed. Jeg strikker med ½ nummer mindre på vrangsiden for at få det mere jævnt.

Famorfabrikkens Strikkeklub Garnet

Famorfabrikkens Strikkeklub Garnet

På hæklenålen er der stadigvæk tvillinger 😉

Jeg har i dag hæklet 4 fødder, 4 hænder og 2 små bluser – de bliver rigtig søde, så du kan godt glæde dig!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/shh-jeg-strikker/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.