“Ser min røv stor ud i de her bukser?”

Bedstefar i fotostudiet

Bedstefar i fotostudiet

Det spurgte Bedstefar mig om da han var i fotostudiet tidligere i dag – hvad kunne jeg svare den stakkels gamle mand? 🙂

Er han ikke bare for skøn? Det har taget lang tid at få ham færdig, for der var et par ting, der drillede, blandt andet hans hår, som jeg ikke kunne finde ud af. Der skulle laves Franske knuder og det var først i dag at jeg fandt en vejledning, jeg rent faktisk kunne forstå.

Ser du, jeg skal forstå hvorfor når jeg skal lære noget, jeg kan ikke bare blindt følge en vejledning, for så har jeg ikke lært noget – men det har jeg nu 🙂

Bedstefar har jeg købt opskrift til fra DeliciousCrochet. Her er lækre opskrifter, der er til at finde ud af – og de koster ikke så meget. Deres hæklede ting ser store ud, men det er de slet ikke. Bedstefar her måler ca. 23cm i højden.

Her er lidt flere billeder af Bedstefar, som jeg er rigtig, rigtig glad for 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/ser-min-rov-stor-ud-i-de-her-bukser/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping