Sekskanter – Hele & halve

 

Sekskanter - hele & halve

Sekskanter – hele & halve

[important]

Rettelser til opskriften

Den halve sekskant #1 er rettet den 1. marts 2013
Halv sekskant #2 tilføjet den 1. marts 2013

[/important]

For noget tid siden spurgte Litzi mig om jeg vidste hvordan man lavede en halv sekskant. Det gjorde jeg ikke, faktisk havde jeg heller ikke prøvet en hel sekskant så det var det første jeg forsøgte mig med 🙂

Nu søgte jeg efter opskrifter på en halv sekskant, men det var heller ikke så ligetil da der faktisk ikke findes ret mange og en af de jeg fandt, var et diagram. Til sidst gik det dog op i en højere enhed.

Nu er der jo flere forskellige sekskanter og derfor også bud på flere forskellige halve sekskanter, jeg har valgt denne og håber at I kan bruge den.

Nå ja.. der er nok nogen der vil spørge hvad en halv sekskant skal bruges til 🙂

Hvis man f.eks. hækler et tæppe med sekskanter, kan man få en lige kant ved at bruge halve sekskanter, man kan selvfølgelig også vælge at lade kanten være hakket 😉

God fornøjelse!

[wpdm_file id=22]

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/sekskanter-hele-halve/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping