Scanningsgave

Junior sengetøj pink

Junior sengetøj pink

For et stykke tid siden købte Janne junior dyne til Rose, men den har ventet på at Mormor fik syet sengetøj – og det fik hun ikke.

I aftes kom jeg i tanke om at jeg havde en del stof på lager fra sommer, som jeg skulle have syet sommertøj til Rose af, men sommeren kom ikke rigtig i gang 🙁

Det var jo så bare heldigt, for der var nok til 2 sæt sengetøj til den nye junior dyne – rigtig glade farver 😉

Afleveret og godkendt – Rose sover med den nye dyne i nat og vågner forhåbentlig glad i morgen, omgivet af blomster 🙂

Hvorfor indlægget hedder Scanningsgave?

Janne og Lars har været til scanning i dag og jordmoderen, der udførte scanningen var så grov og ubehøvlet at Janne græd da hun gik hjem – sådan en k******!

—– OPDATERING —–

Ja, jeg ved godt at den sidste paragraf kræver lidt uddybning, jeg havde bare ikke overskud i går, men den kommer her 🙂

Janne & Lars var til “misdannelses scanning” i går. En rutine scanning af gravide, hvor der tjekkes for, ja godt gættet, misdannelser og andre problemer i graviditeten.

De havde glædet sig til at gense lillebror, lige som alle andre gravide elsker at se det kommende barn på skærmen.

Janne skulle også have svar på en blodprøve. Skejby havde glemt at sende den til lægen, så de havde bedt hende få svaret fra jordmoderen til scanningen… den var JM (jordmoder) dog ikke med på, ikke hendes bord, utilfreds – det var startskuddet.

Janne spurgte til hvordan han lå, da hun mest mærkede liv forneden. Fik vrissent at vide det ikke var til at vide da han stadig var lille nok til at bevæge sig meget rundt. Ja,siger den kære Janne. Jeg siger “han” da vi kender kønnet efter en køns-scanning.. uha, sådan noget må man åbenbart ikke hvis man skal have en god betjening på Skejby – resten af scanningen gik på kritiske bemærkninger om at man ikke kan lære at scanning fra en bog, hvorfor man har behov for at vide kønnet og i det hele taget virkelig ubehøvlet.

Lars spurgte forsigtigt til sidst om hun, hvis hun kunne se det, ville bekræfte kønnet. Det ville hun da ikke spilde sin tid på, det kendte de jo i forvejen..

Der kom heller ingen billeder med hjem…

Janne & Lars bruger Graviditetsklinik Gaia i Hobro, hvor de får en fantastisk behandling og dejlige scanninger. Alsammen foretaget af 2 uddannede jordmødre 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/scanningsgave/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping