Sækkestol til Rose

Sækkestol til Rose

Sækkestol til Rose

Nå da, som kom der vist lidt gang i den igen 🙂

Jeg har været ved lægen i dag men det gider jeg egentlig ikke skrive om i aften, i stedet kan jeg fortælle at jeg på vej til lægen så at Stof2000 fik en leverance af nye stoffer, så jeg kastede mig ind af døren efter end lægebesøg.

I tankerne havde jeg den sækkestol, som du kan se på billedet og jeg blev absolut ikke skuffet over de nye stoffer. Jeg har købt 2 forskellige mønstrede stoffer, der skal syes sammen med 3 af hver til sækkestolen.

Inderforet har jeg fået syet og det lykkedes mig at få krøyerkuglerne indenbords, dog med hjælp fra Flemming og (god ide) på badeværelset 🙂

Jeg syntes dog at sækkestolen er blevet for hård, så jeg forsøger at finde ud af om kuglerne giver sig eller om jeg skal hælde nogle af dem fra – ved du det?

I morgen aften skal jeg have klippet yderposen og få syet den sammen. Jeg har en lille ekstra ide, men den gemmer jeg lige indtil jeg finder ud af om det kan lade sig gøre 🙂

Egentlig en rigtig god dag – håber din også har været det!

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/saekkestol-til-rose/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping