Så skal der snart hækles dyr til Rose

Del med verden:

Ja, jeg er gået helt amok. Jeg mangler et eller andet lille projekt, som jeg kan hygge mig med ind imellem alle de andre projekter. Noget, der kan gøres rimelig hurtig færdig og det bliver så hæklede dyr (det er begrænset hvor mange suttesnore den lille Rose har brug for)..

Disse 2 bøger skulle gerne ankomme med posten på tirsdag:

Hæklede dyr     Flere hæklede dyr

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/sa-skal-der-snart-haekles-dyr-til-rose/

1 ping

  1. […] skal holde med min mor, stedfar og Nikolai i år. Jeg brænder stadig efter at komme i gang med at hækle dyr til Rose, men det kræver en ny lampe, så jeg rent faktisk kan se hvad jeg laver. Jeg vil forsøge […]

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping