Så er døren lukket

Skriv en kommentar
Del med verden:
Lukket FB gruppe

Lukket FB gruppe

Der blev ytret ønske om at en af mine Facebook grupper, “Månedens Hæklede Dyr” skulle have status ændret fra “Åben” til “Lukket”. Jeg started en demokratisk afstemning og flertallet valgte “Lukket”.

Jeg lukkede gruppen og blev utrolig ked af det. Det er jo ikke det jeg vil med mine grupper – de skal være åbne så alle kan hente inspiration uden at skulle melde sig ind i alt muligt.

Ked af det er jeg stadig for da gruppen er stor, kan jeg ikke ændre den tilbage til “åbn”.

Ked af det fordi jeg har mistet al lyst til at være der, ked af det fordi jeg ikke ved hvad jeg skal nu.. der kan jeg ikke være mere, for hvorfor være en del af noget man bliver ked af? Før var det noget der gjorde mig glad.

Måske tænker du at jeg overreagerer, men har vi ikke alle nogle holdninger i livet? Det her har været en stor del af den jeg er og nu bliver det nød til at være slut..

Jeg fatter ikke at jeg lyttede til andre i stedet for mig selv.. det sker ikke igen!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/sa-er-doren-lukket/

27 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Åh øv at noget du har brugt tid og kræfter på bliver negativt for dig. Jeg håber, at du fremadrettet lytter bedre til dig selv! Held og lykke med den nye facebookside!

  • Lone Lübke on 16. august 2013 at 22:14
  • Svar

  Kære Tullemomsemor.
  Er først for nylig blevet tilmeldt din blog og hæklegruppe. Er total “high” over disse inspirerende sider.
  Hyggelig at læse din blog, selvom jeg ikke er nået hele vejen endnu.;-)
  Beundrende, at du har tid og overskud til at oversætte og motivere dine brugere til at få gang i nålene.
  Ønsker for dig og alle vi andre, at du stadig må finde motivation til dette store arbejde!
  Ønsker dig og alle jer andre en god week-end.

 2. Ejjj hvor trælst og trist for dig. Er det virkelig rigtigt, at gruppen ikke kan ændres til åben, når først den er blevet lukket? Øv da…., men du har ret. At være del af noget, skal helst skabe glæde, så jeg forstår dig godt.

 3. Har ikke været så meget på nettet i den sidste tid, så dette vidste jeg ikke noget om. Jeg har fulgt med i gruppen og nydt at være med på en kikker, men har ikke været medlem. Synes det er rigtig ærgeligt og træls for dig og er ked af det på dine vegne – for som du selv skriver skal det gerne være noget, der gør en glad. Håber du finder en løsning – varme tanker herfra <3

  • Anna Rabjerg on 12. august 2013 at 21:09
  • Svar

  jeg er da ked af, at du er ked af det. Jeg stemte ikke, da jeg mente at det er din beslutning, da du har startet siden… Lyt dog efter dit hjerte og gør det som gør dig glad. Jeg er så utrolig glad for at følge dig.. du er super … Knus fra Holstebro

 4. Hvor er det bare træls. Det var din gruppe 🙁
  Jeg har fuld forståelse for at du ikke har lyst til at være med længere, men du bliver savnet.

 5. Jeg er selv medlem af gruppen, men har desværre ikke deltaget i afstemningen, jeg må også indrømme at jeg syntes det er synd den er blevet lukket. Jeg tænker bare, om ikke du kan kontakte Facebook og fortælle dem, at det faktisk var en fejl, at den blev til en lukket gruppe, så mon ikke de er villige til at åbne den igen???????For, som jeg kan læse, er det jo en fejl at du fik den lavet til lukket gruppe, idet du jo nu fortryder bitterligt. Jeg håber virkelig at det kan lade sig gøre, for som jeg ser det har du jo lavet et kæmpe arbejde i den gruppe og den vil bestemt ikke være det samme uden dig. Jeg håber meget, at du vil prøve om det kan lade sig gøre :))

  • Cathrine on 12. august 2013 at 11:25
  • Svar

  Tilslutter mig alle andre som er kede af det på dine vegne. Og kan heller ikke se det skulle være nødvendig at lukke en håndarbejdsgruppe, de som ikke vil være gruppen bekendt skulle bare være gået og ladt din gruppe i fred.

  • Mie Christensen on 11. august 2013 at 15:22
  • Svar

  Hvis nu gruppen ikke kan åbnes igen, eller, hvis den kan, og du ikke har lyst til at være der, så start GERNE en ny gruppe, som ikke skal gøres privat og lukket lige pludselig.
  Kender ikke argumenterne for at lukke gruppen, da jeg har været på ferie, men der er vel ikke noget, andre ikke må vide, mht hækleopskrifter, eller hvad?
  Savner dig allerede.

  • Pia Funck Johansson on 11. august 2013 at 08:22
  • Svar

  Jeg tænker det samme som Susan – Nogen på facebook må kunne gøre gruppen åben igen 🙂 Du skal jo ikke være ked af noget fantastisk du har startet 🙂

  • Bonna Zoega on 11. august 2013 at 06:44
  • Svar

  Øv øv øv Marianne. Hvor er det trist at du er ked. VI kan da slet ikke undvære dig i nogen gruppe. Please kom igen <3 Vi har så stor glæde af din viden, dygtighed og hjælpsomhed. Håber så meget at du vender glad tilbage <3 <3 <3

  • Inge Jensen on 10. august 2013 at 23:04
  • Svar

  Jeg blir altid så glad når der er nyt dig. Og din måde at skrive på herlig, du er ufattelig dygtig den side jeg først går ind på …… Som en anden sagde kan man ik åbne siden igen

 6. Jeg har ikke lagt mærke til afstemningen, har været på ferie uden pc. Og synes da at det er helt forkert, hvis du ikke er glad for gruppen længere. Jeg blot “passivt” medlem foreløbig, men synes at det er en dejlig facebook-gruppe – og gruppen kan da ikke fortsætte uden dig.
  Måske kunne en facebook-kyndig finde ud af at åben gruppen igen?

  • Yvonne on 10. august 2013 at 15:15
  • Svar

  Marianne, ja den afstemning skulle aldrig været lavet. Det er din gruppe og uden dig ingen gruppe. Trist , hvis det ender sådan. Heldigvis kan jeg følge dine dejlige ting og unger og oplevelser her.

   • Hanne Skouboe on 10. august 2013 at 21:31

   Hej Marianne. Jeg er ked af det er blevet sådan. Jeg vil ikke undvære dig i gruppen. Jeg vidste ikke bedre da jeg stemte jeg har bare nogle jeg ikke vil dele alt med. Knus Hanne Skouboe

  • Susanne Skjødt on 10. august 2013 at 15:07
  • Svar

  Hej Marianne. Vidste slet ikke noget om dette. Håber du finder gnisten og bliver. For du gør et kæmpe arbejde, som jeg personligt har nydt meget og alle de ideer jeg har kommet finde her på siden. Keep going strong girl 🙂

  1. Hej Susanne
   Jeg vender stærkt tilbage 🙂

  • Laila thomsen on 10. august 2013 at 12:14
  • Svar

  Hej Marianne
  Bliver da ked af det,hvis du forlader din egen gruppe.Synes det er en fantastisk gruppe. Det er meget sjovt at se,hvordan de forskellige dyr ser ud,lavet fra samme opskrift.
  Du skulle aldrig have lavet den afstemning.
  Knus Laila

  1. Hej Laila
   Kan kun give dig ret i det hele, derfor smutter vi snart i en ny gruppe, så skal der hygges igen 🙂

  • Susanne Mathiassen on 10. august 2013 at 10:11
  • Svar

  Kære Marianne

  Øv øv øv. Hvorfor skulle det ende sådan – må indrømme jeg slet ikke stemte, da jeg syntes det var for dumt. HVORFOR, som du selv skriver, overhovedet nødvendigt at tage spørgsmålet op? Det er en håndarbejdsgruppe til glæde og inspiration for mange. Og du er den største primus motor man kan finde. Har sjældent oplevet en så inspirerende person som dig Marianne. Ked af hvis du forlader gruppen. Det er jo DIN gruppe og den bliver BESTEMT ikke det samme uden dig. Øv øv øv.
  De kærligste knus
  Susanne Mathiassen

  1. Hej Susanne
   Ting sker og sådan er det bare – nu må vi se at få dem af-skeet igen 😉

  • viveca on 10. august 2013 at 10:08
  • Svar

  NEJ !!!!!!!!!!!!!!!!! jag är med i klubben på facebook det är ju du som är klubben med all din glädje o värme jag ville ocså ha den öppen varför ville de flesta ha den stängd?

  1. Hej Viveca
   Jeg fatter bagefter ikke hvorfor jeg lyttede, men det er nok bare min natur. Der bliver åbnet en ny gruppe, som vil være åben 🙂

 7. Forstår dig,- dog gør det mig ondt! Det blir ikke det samme når du ikke er der !!!

  1. Hej Jonna
   Der er ingen gruppe uden mig, ikke for at være selvglad, men da det er mig der oversætter alle opskrifterne og samler alle billederne ville der nok blive lidt stille 😉

  • Ann Wittenhoff Havn on 10. august 2013 at 09:52
  • Svar

  Synes det er synd, du har gjort så meget i gruppen. Kan ikke rigtigt forstå, den skulle lukkes. Stemte selv for åben. Håber du finder glæden igen, måske med et nyt projekt.
  Hav en dejlig weekend trods alt.
  Hilsen Ann

  1. Hej Ann
   Tak skal du have. Der bliver startet en ny gruppe, så må vi se hvordan det går 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.