Respekter andres arbejde

Skriv en kommentar
Del med verden:
Respekter mit arbejde

Respekter mit arbejde

Jeg har lige brugt tid på at kopi beskytte mine PDF filer med hækleopskrifter – der var 111 filer..

Jeg fik at vide at nogle af mine oversættelserne blev lagt under “filer” i en FB gruppe. Der var endda en, der kopierede nogle opskrifter fra PDF filen til et Word dokument og fjernede både mit og designeres navn.

Egentlig forsøger jeg at være ligeglad, men den her gang blev jeg sur.

Jeg har brugt uendelig lang tid på at oversætte alle disse opskrifter. Alle de dejlige designere, der har lavet opskrifterne og som har give mig lov at oversætte dem, de har brugt endnu længere tid på at lave opskrifterne.

Det eneste jeg beder om er, at I linker til det indlæg hvor opskriften ligger, ikke til selve PDF filen. I må selvfølgelig gerne downloade og printe, men vær søde at lade være med at dele selve PDF filen 🙂

Filerne er nu beskyttet. Det vil sige at I både kan åbne og udskrive opskrifterne, men man kan ikke markere teksten og billeder og kopiere det til et andet dokument – så er den ikke længere 😉

Jeg har lukket for kommentar til dette indlæg da jeg ikke ønsker en debat om copyright – det håber jeg at I har forståelse for 🙂

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/respekter-andres-arbejde/