Positiv indgang til livet..

Skriv en kommentar
Del med verden:
Positivitet

Positivitet

Er du venlig og positiv over for andre mennesker?

Det forsøger jeg at være. Jeg kan godt lide en god stemning, hvor man snakker pænt med hinanden, opmuntre, er glade..

Det er ok at lave fis og ballade og jeg kan klare meget..

Lige nu er jeg tynget helt ned i knæ af at have været i selskab med et hold mennesker, der udviste så voldsom en negativitet mod og om andre mennesker…

Kreativitet skal være hyggeligt og sjovt. Selvom det vi skaber ikke altid er i andres smag eller på højde med professionelle udfoldelser, så har vi skabt og det har jeg så stor respekt for.

Jeg kan slet ikke finde ud af at slutte det her indlæg. Jeg har skrevet og slettet, skrevet og slettet… jeg er bare så skuffet over noget der skulle have været så godt – nu gider jeg snart ikke være med mere. Heldigvis kender jeg endnu flere gode mennesker og dem vil jeg vælge at give min opmærksomhed i stedet og se om jeg ikke formår at aktivere et skjold mod alt det andet, livet er for kort 🙂

Hav en dejlig dag!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/positiv-indgang-til-livet/

24 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Nanna on 25. maj 2013 at 10:52
  • Svar

  Sådan nogle menesker kan desværre ikke undgås, men det er aldrig rart at være sammen med sådan nogle og dræner jo en for glæde og energi – heldigvis findes der så mange skønne og positive menesker og det er dem man skal huske at bruge sin tid på, men sikke en træls oplevelse for dig.. Jeg håber ikke at de tog glæden og din positive livsindstilling fra dig, du er nemlig et positivt, humoristisk og dejligt menneske som ingen skal have lov at ændre på!
  God weekend 🙂

  1. Hej Nanna
   Nej, og det har gjort at jeg ser mere på hvordan jeg selv er over for andre mennesker. Jeg er også blevet bedre til at sige fra, hvis der er nogen der bliver “dømt” uden rettergang 🙂
   Har også tænkt over hvordan jeg reagerede den dag – jeg trak mig ind i mig selv og lukkede alle ude – det gider jeg heller ikke. Næste gang vil jeg forsøge at være til stede, være mig selv og så bare ignorere det, der tynger – måske jeg kan smitte lidt af på selskabet 😉

 1. Jeg håber, du er ok igen og godt at du ser det positive i livet og dets muligheder. For meget negativitet kan bare fuldstændig dræne og suge livslysten ud af en. Det er med at være sammen med de mennesker, der giver en energi. Du ønskes en rigtig dejlig dag 🙂 KH Pia

  1. Hej Pia
   Jeg endte med at gå en tur langs stranden og blev blæst godt igennem – det hjalp 🙂
   Tak for det og en dejlig dag til dig også 🙂

 2. Uhhh en svær en at være i, men jeg er ret sikker på, at de negative mennesker har det svært og grunden til der evt langes ud efter andre, er fordi de ikke tør hente det mod der skal til, for at se på sig selv indefra.
  Når det er sagt….. jeg kan…desværre også selv være negativ tiltider, når livet gør for ondt, men jeg håber virkelig på, at de mennesker, som kender mig, så vil trække mig til side og give mig sådan et los i måsen, for at vække mig.
  MEN nej…negative mennesker skal man ikke have for mange af i sit liv, da det ofte føles som om de har en slange nede i ens energitank og bare tapper hensynløst.
  Håber du er kommet ovenpå igen og klar til en ny dag.
  Glæder mig bare så meget til at se dig, for nu nærmer dagens sig med hastige skridt.
  Knus fra Tove

  1. Hej Tove
   Det er faktisk lidt af et socialt eksperiment at deltage i og du har helt ret. Normalt har jeg 2 veninder med, der er “glade” lige som mig og så ser det ud til at “flade ud”, men den her gang var der kun mig og ikke nogen til at stoppe det og puha…
   Vi har alle perioder hvor vi ikke er positive, men det skal bare ikke fylde så meget og det har jeg bestemt heller ikke fornemmelse af at det gør hos dig <3

  • viveca on 24. maj 2013 at 01:31
  • Svar

  relativt ny på din sidan men håller med dig.tänk vad allt hade varit enklare om vi vad lite mer possitiva eller varför ska det vara så svårt att säga till någon.Vad duktig du är vad vackra saker du gör
  för mig personligen blir jag glad när jag kommer in på din sida eller på facebook
  stor kram från mig

  1. Tak skal du have Viveca
   Jeg ved ikke noget bedre end at give et kompliment og se personen lyse op – man ved jo også selv hvor meget det betyder og man får lyst at fortsætte 🙂

 3. Lyder som en rigtig kedelig oplevelse – negativitet har det med at formerer sig, jeg ville skynde mig væk i en fart! Jeg går efter mottoet: behandl andre mennesker som du selv ønsker dig behandlet af andre!

  1. Hej Aslaug
   Det var det også og da det var en situation, der gerne skulle være mega hyggelig, så blev jeg lidt hårdt ramt – prøver at se om jeg kan ændre stemningen næste gang, ellers er det slut herfra 🙂

  • bente on 23. maj 2013 at 20:05
  • Svar

  Glem dem de er ikke værd at spilde tanker å glæd dig over at du ikke tænker som dem:0)

  1. Hej Bente
   Det lykkes mig også til sidst, det kom bag på mig hvor påvirket jeg blev 🙁

 4. Livet er for kort til negative mennesker, så brug ikke mere energi på dem og deres opførsel!

  1. Hej Marianne
   Det gider jeg heller ikke, næste gang vil jeg kæmpe imod og sige fra, så må vi se hvordan det så går 😉

  • Yvonne on 23. maj 2013 at 18:40
  • Svar

  De er desværre ikke til at undgå, men hop væk i et stort spring. 😉

  1. Hej Yvonne
   Nej, desværre ikke, jeg har også travlt med at hoppe 🙂

 5. Kender det alt for godt at negative mennesker kan dræne en. Men find nogle andre og mere positive mennesker at bruge din tid på.

  1. Hej Tanja
   Ja, man kommer til at se lidt ind i sig selv også, men jeg har bestemt mig for at være et mere positivt menneske, så jeg går hastigt videre 😉

  • Gitte on 23. maj 2013 at 15:02
  • Svar

  Uha, hvor jeg bare kender det alt for godt. Ønsker også dig en god dag, trods alt.
  Sender stort varmt kram fra Gitte

  1. Hej Gitte
   Tak, den endte godt – og tak for kram 🙂

  • Gitte on 23. maj 2013 at 14:39
  • Svar

  Der er ikke noget så demotiverende end negative mennesker, og som du skriver livet er for kort til disse triste mennesker 🙂

  1. Hej Gitte
   Ja, sådan er det – væk og videre 😉

 6. Man skal finde sine små oaser i livet, og negative mennesker skal man ikke spilde sin tid på.

  1. Hej Majbrit
   Det har du helt ret i, gudskeliv er de ikke en del af min faste omgangskreds 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.