Posedamen Tulle

Skriv en kommentar
Del med verden:
Pose fuld af kreativitet

Pose fuld af kreativitet

Vi har tømt campingvognen i dag – på en pludselig indskydelse, sådan noget som aldrig virker for mig, men planlægning er heller ikke min stærke side, så vi gik i gang.

Hvert år fatter vi ikke at vi skal slæbe så meget med hjem, det er altid meget mere end vi regner med. “Det tager ikke så lang tid”  – nej, måske klarer vi det på relativ kort tid, men hold op der er meget.

Da jeg fik tømt alle mine gemmer for garn og hæklede dyr, ja så fyldte det så meget her. Det skal endda siges at posen ikke er en almindelig sort affaldssæk, det er en rigtig stor, sort sæk 🙂

Så er der vist garn nok til vinteren, eller nej, det er der nok ikke hvis det står til mig – og det gør det jo.

Jeg klarede nedpakningen fint, men da jeg skulle tømme køleskabet gik det galt og jeg kunne ikke overskue mere, derfor bliver det først tømt tirsdag morgen, hvor vi kører ned og lukker af.

Hjemme kom søn Nikolai og hans kæreste, Kathrine heldigvis og hjalp med at bære op, ellers tror jeg nok at jeg havde opgivet – jeg var træt.

En af de ting, som min sygdom har gjort meget værre, er mit behov for orden omkring mig – jeg er lige glad med hvordan andre bor, det påvirker mig ikke, men hjemme hvor jeg skal fungerer, der skal der være orden omkring mig og gerne rent. Det sidste kan være lidt hårdt da jeg får smerter af den mindste fysiske udfoldelse.

Lige nu er meget af mit liv i poser, simpelthen fordi jeg ikke har kræfter til at få pakket ud. Fotografen har hjulpet det han kan, og resten er nu gemt væk i soveværelset – så kan jeg tage det lidt af gangen,

Når vi kommer hjem fra vores Tysklandstur, skal jeg i gang med en hovedoprydning og rengøring – det bliver dejligt at komme til bunds i det hele 🙂

Jeg efterlader jer med billeder af vores pose-rod – nu vil jeg nyde en kop te!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/posedamen-tulle/

2 kommentarer

  1. Kender det godt det der med at have svært ved at klare rod omkring sig. Jeg har det på helt samme måde, især hvis jeg ikke er helt på toppen. Jeg har jo så heldigvis en lidt atypisk teenager, der ikke kan klare rod, så hun er ikke bleg for at tá et nap med, også uden hun bliver bedt om det.

    1. Uha, du er heldig. Det må altså også være sin sag at holde hus med dine 3 børn – hatten af for det! Ville ønske at min store søn (19) havde det i sig, men han har altid så travlt med alt muligt andet – det kommer nok når han flytter hjemmefra 🙂

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.