Pose-holder-pølse

Poseholderpølse

Poseholderpølse

Ja, det er ikke fordi jeg ikke har nok projekter, men jeg har længe haft øje på zpagetti garn og den her opskrift på en pose-holder-pølse (bloggen med opskriften eksisterer desværre ikke længere).

Da den pose, som vi bruger til opbevaring af plastposer, gik i stykker den anden dag, ja, så skulle det jo bare være og jeg fik købt stofgarn i går da jeg var sammen med Janne.

Den her er en billig variant og jeg har været meget utilfreds med den, hver gang der var bundet en knude (4 gange på et nøgle), blev stoffet/garnet meget tykt lige op til knuden og meget tyndt efter – øv! Jeg ved ikke om det samme gælder for det originale zpagetti garn?

Var det sjovt at prøve? Var det hyggeligt? NEJ! Der går lang tid inden jeg skal hækle med stofgarn igen, det var simpelthen for hårdt. Jeg brugte nål #10. Selvfølgelig går det hurtigt, men både fingre, hænder, arme og skuldre er ømme, så nu skal der slappes HELT af 😉

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/pose-holder-polse/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping