Pose-holder-pølse

Del med verden:
Poseholderpølse

Poseholderpølse

Ja, det er ikke fordi jeg ikke har nok projekter, men jeg har længe haft øje på zpagetti garn og den her opskrift på en pose-holder-pølse (bloggen med opskriften eksisterer desværre ikke længere).

Da den pose, som vi bruger til opbevaring af plastposer, gik i stykker den anden dag, ja, så skulle det jo bare være og jeg fik købt stofgarn i går da jeg var sammen med Janne.

Den her er en billig variant og jeg har været meget utilfreds med den, hver gang der var bundet en knude (4 gange på et nøgle), blev stoffet/garnet meget tykt lige op til knuden og meget tyndt efter – øv! Jeg ved ikke om det samme gælder for det originale zpagetti garn?

Var det sjovt at prøve? Var det hyggeligt? NEJ! Der går lang tid inden jeg skal hækle med stofgarn igen, det var simpelthen for hårdt. Jeg brugte nål #10. Selvfølgelig går det hurtigt, men både fingre, hænder, arme og skuldre er ømme, så nu skal der slappes HELT af 😉

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/pose-holder-polse/

2 kommentarer

  1. Men den er rigtig smart.

      • on 15. februar 2013 at 08:35

      Hej Marlene
      Absolut og jeg er RIGTIG glad for den 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping