Pip på campingpladsen..

I dag har jeg brugt min energi på at få vaske vinduer i forteltet og vasket telt og vogn. Der er blevet rigtig fint. Vore 2 hvide stole, der stå foran teltet, hvor vi nyder en kop te eller en sodavandsis når vejret er til det, de er også blevet vaske af og mit fuglehus sat i jorden.

Jeg syntes dog at huset manglede noget og der blev i hast hæklet 2 fugle, der nu hænger og spreder glæde med deres mange farver. Opskrifter sagde perler til fødderne, men det har jeg ikke her, så det blev i stedet til skrue-plader af metal 😉

I morgen formiddag er der strikke/hækle hygge her på pladsen, et godt initiativ – det er altså bare så hyggeligt 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/pip-pa-campingpladsen/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping