På jagt efter den danske pølsevogn

Skriv en kommentar
Del med verden:
Den danske pølsevogn

Den danske pølsevogn

Dagen i dag bød på endnu en tur ud i det blå. Flemming har købt et nyt kamera og det kriblede i ham for at prøve det af.

Jeg ville gerne luftes men et krav var at vi ikke skulle til Bønnerup og Fjellerup. Derfor gik turen denne gang nordpå over Hobro til Ålborg.

Vel ankommet til Ålborg var vi begge enige om at det i bund og grund er en dejlig by. Spændende arkitektur og alt virker gennemtænkt og gennemført.

Sulten var begyndt at plage os og da vi ikke var i nærheden af de sædvanlige fiskedeller, besluttede vi os for at vi ville have en ristet hotdog i en god gammeldags pølsevogn..

De findes ikke mere! Vi kørte forgæves rundt i Ålborgs gader og ledte. Der var masser af pizza og kineser mad, men vi ville besøge en pølsevogn!

Vi gav til sidst op og satte kursen mod Hadsund. Hele vejen ned kiggede vi efter en pølsevogn, eller i det mindste en grill der så ud til at kunne servere en ristet hotdog, der ikke lugtede af kebab – uden held!

Først da vi kom til Hadsund lykkedes det. Der lå et grillhus ved Brugsen og der fik vi endelig en ristet hotdog med det hele 🙂

Det er sørgeligt at vi skal sige farvel til pølsevognen, hvordan mon det kan være at de forsvinder? Når man endelig finder en eller en grill, så er kvaliteten heller ikke som den var. Det er synd. Det er lidt dansk kultur, der er på vej ud 🙁

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/pa-jagt-efter-den-danske-polsevogn/

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.