Ondskabsfulde kvinder

Skriv en kommentar
Del med verden:
Skam jer

Skam jer!

I helhold til mit indlæg “Stener med strikketøjet“, hvor jeg slutter paragraffen omkring udelukkelse fra en kreagruppe/kreamøder  på Facebook af med “jeg skal vel ikke mobbes ud?” – jov, det skulle jeg så, af voksne mennesker..

Følgende er fra et medlem af gruppen, som er en af de få, der godt kan se at den er helt galt.

Der blev, i går, skrevet en del i gruppen “Kreative kvinder i Randers og omegn” omkring hvorfor jeg ikke måtte få adgang til gruppen.

Til at begynde med skrev J at hun ville kontakte mig, og lukke mig ind hvis det var ok med resten af gruppen, det var det.

Men så mente hun ikke at det ville føre noget godt med sig, derfor valgte alle at støtte J, for hvis jeg skulle ind, ville Joan ikke stå for gruppen mere.

Det her er voksne kvinder.. jeg orker ikke mere, simpelthen, hvor skulle de skamme sig at være med til sådan noget. Jeg såede ideen til disse møder, havde god samtale med J og hvad sker der så? På de 2 måneder vi har haft uden at have snakket  med hinanden, er jeg pludselig blevet udelukket.

SKAM JER!

Hæklede nyheder fra Marianne Toppings blog
Har du lyst til at få adgang til de gratis hækleopskrifter - dagen før alle de andre?
Vil du vide hvilke opskrifter, jeg er ved at oversætte? Vil du have hurtig besked, når der sker noget nyt?
Få 50% rabat på de nye hækleopskrifter fra Little Owls Hut DK?


Følg mig på Facebook - min Facebook side

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/ondskabsfulde-kvinder/

10 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Linda Ankerstjerne on 13. januar 2015 at 14:28
  • Svar

  Kære Marianne – nej nu må jeg altså også lige til tasterne – hvad er det dog for noget fis altså.. Jeg er så glad for alle dine opskrifter – din fine side – fed inspiration med mere – fra denne side og fra instagram – men åhh hvor jeg dog kender den sorg og den magtesløshed der følger med når man ender i kvinde-storm – bare jeg kunne komme og trøste dig og give dig et kram – Du er meget mere end alt det der! Mange kærlige tanker herfra .
  Linda (MsButterfly31B)

  • Susanne Bess on 9. januar 2015 at 20:40
  • Svar

  Ved du hvad Tullemomsemor (Marianne) 🙂 Du er meget mere værd end det. Jeg elsker din side med alle de gode ideer og opskrifter…… De piger ved simpelthen ikke hvad de går glip af. Jeg er selv med i nogle hæklegrupper og andre grupper på facebook, der er også noget fnidder indimellem, jeg vælger simpelthen at holde mig fri af disse diskusioner, orker ikke alt palaver, det vores fritid, og mi fritid sætter jeg meget højt……

  Med venlig hilsen
  Sanne

 1. Kære Marianne
  Desværre er det jo statistisk bevist at for mange kvinder samlet på ét sted – kun kan give problemer og det oplever vi jo gang på gang i næsten alle grupper. Der vil altid være nogle der sidder og skal mobbe – skyde med skarpt og prøve at møve andre helt ned. Af gud ved hvilken årsag?!!
  Jeg har selv forsøgt mig med gruppen 1000 idéer – og admin på disse følge-grupper vil under ingen omstændigheder godkende mig til nogen af grupperne – og jeg ANER heller ikke hvorfor. Kender ikke kvindemennesket – har aldrig generet nogen på facebook og har selv andre grupper som kører upåklageligt. Nogle kvinder kan bare ikke tåle at have “magten” over en gruppe desværre – men heldigvis kan man da bare lave en ny gruppe og finde de mennesker der vil deltage og opføre sig ordentligt. Nogle gange er det bare en børnehave af format – når man deltager i en gruppe.
  Op med humøret selvom det kan være noget af en udfordring til tider.
  Mange hilsner
  June

  1. “Du skal ikke tro du er noget” – det er desværre der jeg tror problemet ligger June. Jeg har selv været ramt af misundelse over for andre, men er heldigvis ved at lære at kende det og lade det vende til noget positivt, beundring.. beundring for det man kan og jeg beundrer mange – dig inklusive 😉

   Som du nok ved meldte jeg mig ud af alt på et tidspunkt og gav mine skønne grupper væk, skønne fordi det var lykkes at holde fred og god tone, men jeg havde fået stress af ufred.

   Vi er alle så forskellige og det bliver man nødt til at respektere. Jeg skal nogen gange lige tage mig selv i nakken og sparke mig videre når jeg falder over den slags opførsel, men det nytter ikke noget, de fatter det ikke og hører kun sig selv.

   Der er tilslutning til en ny Randers gruppe, hvor alle kan være med, vi skal bare finde en til at gå i spidsen for jeg kan ikke sådan noget mere, men vi skal nok få søsat det.

   Tak for din kommentar og held og lykke med dine grupper, måske jeg kigger ind omkring en dag 🙂

  • Molly on 6. januar 2015 at 20:22
  • Svar

  Det er da den mærkeligste opførsel fra voksne kvinder. Har aldrig kendt magen. Jeg har fulgt din blog længe og er vildt imponeret over dine hæklerier. Jeg når dig desværre ikke til sokkeholderne.

  Glæder mig også altid til at læse dine som ofte indsigtsfulde og altid interessante indlæg. 🙂

  Jeg kæmper selv med Randers kommune, nu på 6. år. Og lider ligeledes af kroniske smerter. Så jeg kan identificere mig, med meget af det du skriver.

  Så hvis du er interesseret i at starte en ny hækleklub i Randers, så vil jeg meget gerne deltage. Er desværre ikke på facebook.

  Tak for din fantastiske blog. Og jeg er sikker på og overbevist om, at du må have et utal af støtter på din side 🙂

  Så fortsæt du den positive stil og vid at du har masser af støtte.

  En stor beundrer fra Randers

  1. Hej Molly

   Tusinde tak for roserne.
   Sender dig en varm tanke og en masse styrke til din kamp med kommunen. Jeg tuder hver gang de skriver, så skal jeg lige hvile og sove lidt. Bagefter bliver det til vrede, men det er lige hårdt hver gang <3

   Jeg forsøgte at samle folk igennem bloggen, men havde slet ikke overskuddet til det. Det er ved at trække op til noget og når det gør, så skal jeg nok skrive her på bloggen. Det planlægningsmæssige og alt det der, det kommer til at foregå på Facebook, men jeg holder informeret her igennem hvor du også kan holde kontakten med mig 🙂

  • Dorte on 6. januar 2015 at 19:17
  • Svar

  Jeg forstår ikke voksne kan opføre sig sådan.

  1. Nej, men sådan er det desværre tit når man sidder bag en skærm 🙁

  • Karin Horndrup on 6. januar 2015 at 17:47
  • Svar

  Det må jeg sige .
  Er dette voksne kvinder der behandler en anden kvinde sådan. føj síger jeg bare.
  ja som et gammelt ordsprog siger at kvinde er kvinde værst.
  Kære Tulle Momsemor.
  Du er bedre værd end alle disse ondskabsfulde kvinder, og ved du ikke er til at knlkke, så gå du blot med hævet pande og lad dem sejle i deres egen sø.

  1. Tak skal du have Karin, ja, vi skal passe på ikke at falde i kvinde fælden 😉

Gør min dag glad - skriv en kommentar :O)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.