Ny symaskine i huset

Planen var at jeg skulle have min gamle symaskine repareret, men kom til at tænke tilbage på hvornår den var købt.. Med mere end 20 år på bagen var det vist på tide med fornyelse.

Valget faldt på en Singer Confidence, der kan det jeg skal bruge den til og en masse jeg nok aldrig får brug for:

Singer Confidence

Der er sket meget siden jeg købte min gamle maskine. Blandt andet kan den nu tråde sig selv og for en halvgammel kone som jeg, er det bare guld. Den kan også sy automatiske knaphuller – man smider bare knappen i en holder og vupti! Så er hullet færdig og i den rigtige størrelse – smart ikke?

Jeg kan godt mærke at det er lang tid siden jeg har syet, men med lidt tålmodighed skal det nok komme… tror jeg da 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.topping.dk/blog/ny-symaskine-i-huset/

Gratis hækleopskrifter, Hækletips og sjov | Topping